Frigidere

Frigiderul poate face diferența în ceea ce privește calitatea alimentelor pe care le consumi. Este important să investești în acest tip de aparat electrocasnic, deoarece joacă un rol esențial în păstrarea sănătății tale. La noi găsești frigidere de ultimă generație de la branduri precum Beko, LG, Arctic, Heinner și nu numai, astfel încât să ai numeroase opțiuni la dispoziție. Protejează-te pe tine și familia ta alegând un frigider de calitate de la Carrefour!

Frigidere cu super-compartimentare pentru toate alimentele 

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre alegerea frigiderului este compartimentarea de care dispune. Frigiderele comercializate de Carrefour oferă un spațiu de depozitare generos, astfel încât fructele, legumele și toate alimentele din locuința ta să fie păstrate în siguranță, fără a-și pierde prospețimea. 

Mai mult decât atât, compartimentarea inteligentă te ajută să îți separi alimentele pe categorii, astfel încât totul să fie aranjat și să aibă un aspect plăcut. Felul în care îți depozitezi hrana are un impact foarte mare asupra rezistenței sale în timp, așa că optează pentru un frigider spațios și bine compartimentat!

Frigidere cu funcții moderne și consum mic

În funcție de modelul de frigider preferat, te poți bucura de funcții moderne care îți vor îmbunătăți considerabil calitatea vieții. Modelele de frigidere de la Beko beneficiază de tehnologia EverFresh+, astfel încât fructele și legumele tale să își păstreze prospețimea cu până la de trei ori mai mult. 

Totodată, frigiderele din catalogul de produse Carrefour te ajută să economisești energia electrică și să îți păstrezi alimentele fresh chiar și atunci când pleci în vacanță. Mai mult decât atât, în cazul în care întâmpini diferite probleme care necesită depanare, frigiderele din gama LG dispun de tehnologia Smart Diagnosis. Cu ajutorul acesteia, frigiderul tău poate fi depanat doar prin intermediul unui aplicații mobile.

Rămâi la curent cu ultimele noastre promoții la frigidere pentru a te bucura de cele mai bune prețuri!

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!