Congelatoare

Înghețarea este una dintre cele mai bune metode de conservare a alimentelor și majoritatea bucătăriilor sunt dotate cu o combină frigorifică formată din frigider și congelator. Dacă ai nevoie, însă, de mai mult spațiu pentru congelarea alimentelor, îți sugerăm să investești într-un congelator separat. 

Descoperă congelatorul potrivit pentru nevoile tale

Vei găsi o mulțime de modele de congelatoare în magazinul online Carrefour, de la firme recunoscute precum Arctic, Beko, CANDY, INDESIT, Vortex și Whirlpool. Îți punem la dispoziție modele de congelatoare cu clasa energetică A+, clasa E și clasa F, cu un volum mare al congelatorului. 

Beneficiază de prețurile promoționale la congelatoare și adaugă și tu în coșul de cumpărături un congelator potrivit nevoilor tale, dar și bugetului pe care îl ai la dispoziție! Utilizează filtrele de sortare din această pagină pentru a identifica rapid produsul ideal pentru casa ta. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!