Aducem într-un singur magazin online / pe o singură platformă produse cât mai variate, comercializate de diverși parteneri (comercianți online). Astfel, clientul găsește ușor și într-un singur loc produsele și le alege pe cele mai potrivite pentru el, în funcție de caracteristici, preț, dată și cost de livrare, garanție.


Partenerii (comercianții online) sunt cei care trimit produsele prin curier și sunt responsabili de stocul și calitatea produselor. Vânzarea este facută de parteneri, Carrefour pune la dispoziție platforma online cu ofertele acestora; Carrefour garantează serviciile și produsele oferite de partenerii sai.


Pentru a veni în ajutorul clienților, pe platformă afișăm ratingul/evaluarea și comentariile aferente fiecărui produs, oferite de clienții Carrefour.ro. Afișăm de asemenea ratingul/evaluarea fiecărui partener, oferită de clienții care au utilizat serviciul de cumpărături.


Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!