Uscator de par

Uscătoarele de păr reprezintă produse esențiale pentru îngrijirea și coafarea părului. Vezi oferta noastră și alege un uscător de păr potrivit bugetului tău. Te așteptăm cu  produse de ultimă generație, ale unor branduri apreciate pentru calitatea oferită:Philips, Remington, Rowenta. Cu ajutorul funcțiilor pe care le asigură, pot usca în profunzime părul, protejându-l în același timp. 

Datorită design-ului ergonomic, aceste produse pot fi utilizate atât acasă, cât și în călătorii. Descoperă în pagină diferite modele cu dimensiuni ce variază și elemente structurale care se pot compacta rapid, astfel încât să ocupe puțin loc în geantă sau în bagajul de călătorie. Vezi cum se alege un uscător de păr și ce beneficii poate oferi:

Uscătoare de păr la prețuri foarte avantajoase 

Cauți un uscător de păr profesional? Pentru a te bucura de beneficiile pe care le oferă această soluție de îngrijire a părului, alege un model cu cel puțin 2-3 setări de temperatură / trepte de viteză, pentru a putea ajusta acești parametri așa cum vrei. De asemenea, poți utiliza filtrul "Putere (W)", pentru a identifica mai repede un anumit model de uscător pentru nevoile tale. 

Controlul asupra nivelului termic poate preveni deteriorarea cauzată de expunerea la căldură excesivă. De asemenea, funcția de uscare prin ionizare ajută la reducerea electrizării. Astfel, părul tău poate deveni strălucitor și cu un aspect mult mai sănătos. De asemenea, timpul de uscare se reduce semnificativ, comparativ cu alte modele de feon. 

Greutatea și forma sunt alți factori importanți pentru alegerea ta. Alege un uscător de păr cu o greutate redusă și un design ergonomic, pentru confort deplin și o manevrabilitate cât mai bună. Pentru o depozitare facilă, asigură-te că produsul comandat vine și cu o geantă special concepută pentru dimensiunile sale. 

Alege cel mai bun uscător de păr de la Carrefour

Îți recomandăm să alegi un uscător pentru păr echipat cu senzori ce monitorizează temperatura, astfel încât aparatul să protejeze împotriva supraîncălzirii. Această caracteristică este foarte importantă, deoarece poate preveni deteriorarea părului. Alege de la Carrefour și alte produse cu funcție de protecție împotriva supraîncălzirii: placi de par, ondulatoare, perii cu aer cald etc

Vezi ce produse vin cu difuzor, element foarte important atunci când îți usuci părul, deoarece ajută la distribuirea uniformă a căldurii, reducându-se riscul de deteriorare. Este la fel de important să menții o distanță de aproximativ 10-15 cm între uscătorul de păr și podoaba capilară, pentru a evita supraîncălzirea și deteriorarea firelor.

Profită acum de cele mai bune oferte la uscătoare de păr și fă o alegere inspirată. Citește informațiile din paginile de produs, pentru a comanda online de pe carrefour.ro un feon eficient din punct de vedere energetic. Înainte de a finaliza sesiunea de cumpărături online, descoperă și alte produse de îngrijire a părului:balsamuri, șampoane, tratamente pentru par etc

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!