Placa de par

Folosirea unei plăci de păr te ajută să obții rapid coafură dorită. Dacă îți dorești un păr perfect drept, cu bucle exact ca la salon, alege o placă de păr de calitate, care integrează tehnologii de ultimă generație. Simplitatea cu care se utilizează un astfel de produs pentru ingrijirea parului este un atribut esențial al plăcii de păr, de care trebuie să ții cont în alegerea ta.  

Poți comanda plăci de păr eficiente, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Alege ustensile pentru coafare cu înveliș ceramic performant, pe bază de cheratină sau cu extract de perle. Vezi modelele de placă Remington, Philips, Rowenta sau BaByliss Pro, alături de accesoriile pentru hairstyling la prețuri foarte avantajoase, disponibile acum la Carrefour. 

Comandă online cea mai bună placă de păr

Pentru rezultate de excepție, comandă online de la Carrefour o placă pentru îndreptarea părului ce poate simplifică întregul proces, datorită funcțiilor sale. Asigură-te că produsul ales are o dinamică adaptată tipului și texturii podoabei tale capilare, pentru a evita deteriorarea acesteia. Iată cele mai importante criterii la care este indicat să te raportezi: 

Dimensiunea și forma plăcii de păr sunt caracteristici de produse foarte importante. Dacă ai o coafură de tip bob, sau dacă părul tău nu este foarte des, o placă de dimensiuni reduse poate fi mai potrivită, pentru că este mult mai simplu de utilizat. Pentru părul lung și des, o placă de îndreptat cu o lungime a brațelor mai mare reprezintă cea mai practică variantă.

Temperatura și controlul acesteia sunt esențiale pentru a preveni deteriorarea părului.  De exemplu, părul subțire și fragil trebuie încălzit la o temperatură mai mică decât părul gros și rezistent. Utilizează filtrul de căutare "Temperatură maximă (C)" și asigură-te că produsul pe care îl alegi vine cu funcția de reglare termică și protecție împotriva supraîncălzirii.

Plăci de păr la un preț foarte avantajos

La noi găsești plăci de păr Remington și alte modele de top ce au și funcție de ondulator, pentru ca arsenalul tău de îngrijire a părului să conțină un număr limitat de produse. De asemenea, opțiunile de ionizare sau tehnologia de vibrație, sunt funcții suplimentare ce îmbunătățesc experiența de utilizare și eficiența produsului, în funcție de necesitățile și preferințele tale.

Pentru a obține acasă rezultate ca la salon, este important să ții cont de recomandările prezente în manualul de utilizare. Pregătește părul înainte de a utiliza placa, acest lucru implicând spălarea sa cu șampon și balsam potrivite pentru caracteristicile firului de păr, urmată de uscarea completă și aplicarea unui produs de protecție termică, pentru a preveni deteriorarea.

Este important să aplici produsul pe lungimea unor șuvițe cât mai subțiri și să realizezi procesul de la rădăcină până la vârf, într-o mișcare lentă și constantă. Evită să menții placa de păr prea mult timp pe aceeași porțiune, sau să o treci de mai multe ori peste aceeași zonă. Profită acum de prețurile avantajoase din pagină și comandă online plăci de păr de la Carrefour!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!