Periute de dinti electrice

Periuțele de dinți electrice asigură un periaj simplu și eficient, curățând în profunzime cele mai importante zone ale cavității bucale, pentru un zâmbet strălucitor și o respirație proaspătă. Spre deosebire de periuțele de dinți manuale, cele electrice asigură o mulțime de beneficii în utilizare, pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos. 

Te surprindem cu prețuri avantajoase la toată gama de periuțe electrice și accesorii ale acestor produse de igienă orală. Cu doar câteva click-uri, adaugi în coșul tău de cumpărături produse ale unor branduri renumite și treci cu simplitate prin pașii procesului de comandă online. Îmbunătățește modul în care te speli pe dinți cu periuțele electrice de la Carrefour!

Comandă online periuțe electrice la prețuri avantajoase 

Periuțele electrice sunt mai eficiente în îndepărtarea plăcii dentare decât unele periute de dinti manuale, contribuind activ la reducerea riscul de apariție a cariilor. De asemenea, datorită tehnologiilor avansate, ajută la reducerea inflamațiilor și sângerărilor gingivale, prevenind astfel dezvoltarea unor afecțiuni la nivelul cavității bucale precum gingivita sau parodontita.

Mai mult decât atât, periuțele de dinți electrice sunt concepute pentru a oferi un control mai bun al presiunii exercitate asupra dinților și gingiilor în timpul periajului, prevenind astfel uzura smalțului dentar și iritațiile gingivale. În plus, sunt deosebit de utile pentru persoanele cu abilități motorii reduse, așa cum sunt copiii mici, vârstnicii sau persoanele care suferă de artrită. 

Dacă îți dorești să îndepărtezi placa dentară, alege o periuță oscilantă-rotativă, care are capete rotunjite și oscilează în jurul fiecărui dinte. Dacă îți dorești ca dinții tăi să fie mult mai albi, optează pentru o periuță cu vibrații sonice, cu un capăt alungit ce vibrează la frecvențe înalte pentru a elimina placa. Descoperă întreaga ofertă de pe site-ul Carrefour și alege apoi inspirat!

Gamă variată de periuțe electrice pe site-ul Carrefour  

Îți punem la dispoziție periuțe de dinți cu mai multe moduri de periaj, viteze și presiuni diferite, cu variații ale numerelor de capete incluse, sau funcții avansate, așa cum este cea de avertizare sonoră. Ele sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind oferite de branduri cu produse de calitate precum:Oral-B, Panasonic, Philips sau Colgate. 

Cele mai bune modele de periuță electrică vin cu diferite moduri de periaj, pentru curățarea zilnică, albirea dinților, îngrijirea gingivală și curățarea interdentară. Aceste variante îți permit să personalizezi experiența în funcție de nevoile și preferințele tale. De asemenea, intensitatea periajului poate fi reglată pentru a se potrivi cu nivelul de sensibilitate al dinților și gingiilor.

Periuțele electrice au o durată de viață de aproximativ 3 ani. Este important să înlocuiești capetele de periuță la fiecare 3 luni, sau când își modifică aspectul. Tot la noi găsești și rezerve pentru periute de dinti electrice, astfel încât să iei din același loc cele mai importante produse pentru igiena cavității orale:pasta de dinți, apa de gură sau spray-ul de împrospătare.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!