Aparate si lame de ras

Scapă de părul inestetic de pe față și corp, utilizând cele mai bune aparate și lame de ras! În funcție de buget sau look-ul pe care îl preferi, poți opta atât pentru un aparat de ras de unică folosință, sau pentru un aparat de ras cu lame detașabile, simplu de înlocuit o dată la câteva sesiuni. Lista cu soluții pentru îngrijirea părului este cât se poate de variată!

Înainte de a finaliza această comandă online pe site-ul Carrefour, descoperă cele mai bune oferte la gama de cosmeticele pentru ras! Soluțiile de îngrijire pentru un bărbierit fin, așa cum sunt spuma de ras, gelul de ras sau aftershave-ul, nu trebuie să lipsească din coșul tău de cumpărături, mai ales dacă preferi aparatele de ras manuale pentru îndepărtarea părului facial. 

Aparate de ras și lame la prețuri foarte bune 

Poți achiziționa aparat de ras Gillette cu un număr variate de lame, dar și alte produse din această categorie ale unor branduri precum BIC, Philips sau Wilkinson. Aparatele de ras manuale asigură avantajul unui cost de achiziție redus și un nivel ridicat al preciziei în îndepărtarea părului. Sunt simplu de transportat și depozitat, alături de lamele de rezervă. 

Se pot utiliza atât pe suprafața tenului, cât și pe diferite zone ale corpului. Un aparat de ras clasic, ce dispune de trei, patru sau chiar cinci lame, îndepărtează complet firul de păr. Din motive de igienă evidente, este important să utilizezi câte un aparat pentru fiecare zonă a corpului. Dacă părul facial este lung, este recomandat ca mai întâi să îl scurtezi cu un trimmer

În general, alegerea între un aparat de ras electric și unul manual depinde de preferințele personale și stilul de viață. Dacă ești mereu ocupat și ai nevoie de o soluție rapidă, varianta electrică poate fi o alegere mai bună. Dacă ești mai îndemânatic, sau dacă vrei sa te bucuri de o experiență clasică, aparatul de ras manual poate fi mai potrivit pentru tine.

Alege cele mai bune aparate de ras și lame

Dacă utilizezi un aparat de ras manual pentru bărbierit, îți recomandăm să alegi un produs cu un număr cât mai ridicat de lame. Un astfel de sistem poate îndepărta în întregime firul de păr, pentru a te bucura de un ten fin și cu un aspect îngrijit. Dacă ai pielea sensibilă, utilizează după bărbierit o soluție dermatocosmetică fără alcool, ce îngrijește și protejează tenul. 

Există lame de unică folosință pentru aparate de bărbierit și lame reutilizabile. Lamele de unică folosință sunt mult mai igienice, dar și mai costisitoare pe termen lung. Spre deosebire de lamele reutilizabile, asigură o calitate mult mai ridicată a bărbieritului. În schimb, lamele de bărbierit pe care poți reutiliza sunt eco-friendly și asigură economii semnificative. 

Curăță aparatul de bărbierit după fiecare utilizare, pentru a îndepărta firele de păr și alte impurități care s-au adunat pe lame și în interiorul său. Dacă utilizezi produsul și pe alte zone de pe suprafața corpului, asigură-te că alegi un produs de calitate, ideal pentru o piele mult mai delicată. Ține cont de toate aceste informații și comandă online produsele potrivite!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!