Aparat de tuns

Comandă online aparate de tuns la prețuri convenabile, cu accesorii ce simplifică întregul proces de aranjare a părului. Indiferent de scopul utilizării unui astfel de produs pentru tuns - personal sau comercial - aici găsești produse calitative de la Philips, Remington, Panasonic sau Braun, cu funcții multiple și un design ergonomic pentru confort deplin în utilizare. 

Un aparat de tuns profesional îți permite să ajustezi orice tip de freză, cu ajutorul grilelor interschimbabile. Descoperă acele produse care au un număr ridicat de accesorii, simplu de înlocuit în funcție de preferințele clientului. Adaugăm periodic produse noi în această categorie a site-ului carrefour.ro, pentru a comanda online soluții de top pentru tunsori fresh! 

Descoperă gama variată de aparate pentru tuns

Te afli în locul potrivit pentru achiziționarea unei mașini de tuns bune. Gama variată de produse și filtrele pentru căutări rapide simplifică întregul proces de căutare, pentru a economisi timp în cadrul sesiunii de cumpărături online. Găsești aici aparate de tuns cu afișaj LED și sisteme de secționare 3D a firelor de păr, cu funcție de trimmer inclusă și rezistente la acțiunea apei. 

Oferta Carrefour include aparate de tuns părul cu fir sau fără fir, ce vin la pachet cu lame din oțel inoxidabil sau ceramice, dar și cu accesorii variate pentru niveluri diferite ale secționării firului de păr. Aparatele de tuns fără fir sunt portabile și mai ușor de manevrat, mai ales dacă lucrezi într-un salon, însă asigură o autonomie mai mică decât cea a unor mașini de tuns cu fir.

La fel ca în cazul unui aparat de ras electric, accesoriile fac diferența. Optează pentru un aparat de tuns cu lame detașabile și lavabile, pentru a simplifica procesul de curățare și dezinfectare. Verifică dacă aparatul vine cu un set de întreținere - ulei de lubrifiere și periuță de curățare - deoarece igienizarea optimă determină și o durată de viață mai mare a produsului.  

Comandă un aparat de tuns la preț atractiv  

Știi cât de simplu este să găsești cele mai bune prețuri, dacă utilizezi filtrele pentru căutări? Ajustezi plafonul maxim de preț în funcție de bugetul tău și vezi apoi ce produse sunt afișate. Mai mult decât atât, ordonezi în funcție de reduceri sau de valoarea prețului aceste produse din categoria Cosmetice barbati, pentru a vedea care sunt cele mai convenabile modele.

Explorează gama de aparate de tuns, pentru a găsi un produs cu dimensiuni reduse și un design ergonomic. Astfel, ai parte de o priză excelentă, indiferent de mâna cu care lucrezi. Un model de ultimă generație este prevăzut cu o suprafață de contact reliefată în zona degetelor, astfel încât să ai control deplin asupra produsului, în timpul mișcărilor pe care le realizezi. 

Pentru un plus de siguranță, este important să cureți și să dezinfectezi aparatul de tuns cu regularitate. Lamele și accesoriile și accesoriile utilizate trebuie înlocuite periodic. În general, este recomandat ca lamele să fie înlocuite la fiecare șase luni, iar accesoriile să fie înlocuite atunci când încep să se uzeze sau să se deterioreze.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!