Borcane si recipiente de depozitare

Pentru ca bucătăria să devină un spațiu perfect funcțional, organizarea de aici trebuie să fie impecabilă. Ingredientele tale preferate, murăturile și alte bunătăți utile în procesul culinar își găsesc loc în cele mai practice borcane și recipiente de depozitare, comandate de pe carrefour.ro la cele mai bune prețuri. Astfel, zona de bucătărie devine mult mai bine organizată.

Îți punem la dispoziție seturi variate și elemente individuale de dimensiuni diferite, pentru a avea suficient spațiu la dispoziție. Iei de la noi aceste soluții utile și te asiguri că orice produs are un loc în cămară, pe rafturile din bucătărie, sau în orice alt loc în care tu ții provizii. Iată mai multe informații utile despre aceste produse, incluse în categoria Vesela de pe site-ul nostru:

Ai la Carrefour recipiente și borcane la prețuri foarte bune 

Vrei să faci o alegere inspirată pentru bucătărie, astfel încât să economisești bani? Sortează produsele în funcție de ordinea crescătoare a prețurilor, sau pe baza reducerilor disponibile. Simplu și rapid, apar în pagină cele mai bune prețuri la borcane și alte recipiente pentru depozitare. Cu banii economisiți, achiziționezi apoi boluri și platouri ideale pentru casă.

Vezi cum arată cele mai noi produse din categoria "Borcane si recipiente de depozitare" și alege-le pe cele cu dimensiuni potrivite. Ține cont de acest criteriu, pentru ca produsele să nu fie păstrate în spații prea voluminoase, ceea ce poate favoriza dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, recipientele mult prea mici pot deteriora alimentele prin comprimare și presiune.

Avem pentru tine seturi de caserole și borcane din sticlă rezistentă, dar și recipiente de volume diferite, realizate din plastic și cu mânere ce asigură o prindere bună. Alege un set în mai multe culori, astfel încât să poți păstra evidența alimentelor în funcție de cromatică. Materialele transparente asigură, de asemenea, o mai bună vizibilitate asupra conținutului depozitat. 

Comandă online borcane și recipiente pentru mâncare

Spre deosebire de un coș de pâine, sau un bol pentru servirea unei salate proaspete, produsele din această categorie păstrează alimentele pentru intervale mari de timp. De aceea, pentru ca un conținut să își păstreze prospețimea, dar și pentru a evita contaminarea sa, este important să alegi borcane și recipiente cu sisteme de închidere eficiente și etanșe. 

Capacele cu filet sunt cele mai eficiente pentru închiderea borcanelor de murături, zacuscă, miere sau dulceață, în timp ce capacele care au cleme de prindere sunt recomandate pentru recipiente. De asemenea, trebuie să fii atent la calitatea materialului din care sunt confecționate capacele, deoarece acestea pot fi un factor important în menținerea etanșeității.

Utilizează filtrul "Culoare", pentru a alege produse în nuanțele preferate, mai ales dacă optezi pentru un stil unitar de amenajare a bucătăriei. Nu în ultimul rând, borcanele și recipientele trebuie alese în funcție de mediul în care vor fi păstrate:frigider, congelator sau dulap. Cu alte cuvinte, materialele trebuie să reziste fără probleme la variații de temperatură și umiditate.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!