Prosoape

După o zi aglomerată, plină de treabă și mai ales, în timpul sezonului rece, un duș sau o baie fierbinte te poate ajuta să te relaxezi și să îți încarci bateriile. Nimic nu se compară cu senzația plăcută dată de apa fierbinte care îți încălzește și îți calmează corpul.

 

De aceea, Carrefour îți pune la dispoziție gama de prosoape TEX, de înaltă calitate și care întruchipează sustenabilitatea! Alege acum prosoapele perfecte pentru casa ta, iar noi ne ocupăm de livrarea lor rapidă la tine acasă sau în orice punct Click & Collect!

 

Alege prosoapele de baie perfecte, ținând cont de materialul folosit, de mărimea și greutatea lor, de modul în care sunt țesute, precum și de model sau culori. 

 

Majoritatea variantelor disponibile sunt prosoape din bumbac, dar tipul de bumbac folosit este cel care influențează cât de moale se simt pe piele, cât de multă apă absorb, cât de rezistente sunt, dar și cât de bine își păstrează culoarea după numeroase spălări. În plus, bumbacul este disponibil în numeroase variante, fiind disponibile și dintre prosoape din fibră de bambus sau chiar microfibră. 

 

Când vine vorba de mărimea prosoapelor, îți sugerăm să ții cont de modul în care vrei să le folosești, de spațiul de depozitare disponibil, precum și de preferințele tale. Poți opta pentru dimensiuni de 40x70 cm și 30x50 cm pentru prosoape de maini, iar variantele de 40x80 cm și 50x100 cm pentru prosoape de față. Pe carrefour.ro vei găsi o gamă variată de textile pentru baie, inclusiv prosoape. Poți alege din multiple variante de plată, iar dacă te-ai răzgândit asupra unui produs, ai 30 de zile la dispoziție pentru retur gratuit!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!