Covorase baie

Covorașul de baie este o piesă din textil destinată să îți aducă un strop de culoare sau să completeze designul băii tale, fiind în același timp și un element de siguranță. Baia este locul cel mai predispus la umezeală dintr-o locuință și în consecință, din lipsă de atenție, pot apărea accidente. 

Pentru că ne dorim ca tu să te bucuri de un aspect al băii exact cum ai visat, dar și să te simți mereu în siguranță, pe carrefour.ro ți-am pregătit o gamă largă de covorașe de baie din care să alegi. Nu uita să le asortezi și cu un set de prosoape baie!

Carrefour se remarcă nu doar printr-o gamă bogată de produse fashion sau casa si gradina, dar și prin materiale de înaltă calitate ce respectă conceptul de sustenabilitate.

Dacă ești în căutare de covorașe de baie, îți recomandăm să iei în calcul câteva aspecte. Variantele confecționate din materiale sintetice, precum cauciucul sau poliesterul sunt mai rezistente, se curăță și se usucă mai rapid decât cele din materiale naturale. 

Totuși, cele din fibre naturale absorb apa și completează mai frumos designul băii, iar cele din lemn asigură stabilitate mai bună atunci când ieși din duș, dar nu absorb deloc apa.

Dacă te-ai hotărât asupra unui produs, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă, iar noi ne ocupăm de livrarea rapidă în 24-72 de ore la adresa ta. Poți opta din mai multe variante de plată, inclusiv în rate. Nu uita de beneficiile Cardului BT direct de la Carrefour:ai 5% din bani înapoi pe card la plata integrala și 2% la orice altă plată. În plus, ai 30 de zile pentru retur gratuit, dacă te-ai răzgândit!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!