Hrana uscata pisici

Alege de la noi cea mai bună hrană uscată pentru pisica ta! Vezi sortimentele celor mai populare branduri de mâncare pentru feline și tine cont de vârsta animăluțului, greutatea și problemele sale de sănătate, pentru a realiza o alegere inspirată. Este atât de simplu să comanzi online aceste produse și, pe lângă asta, ai parte și de reduceri foarte bune!

La Carrefour găsești hrană uscată de pisici cu pui, curcan, vita sau pește, în diferite gramaje. Atunci când rămâi fără mâncarea preferată a pisicii, revii rapid aici și adaugi cos produse ale brandurilor în care ai cea mai mare încredere. Pentru a simplifica întregul proces, utilizezi filtrele de căutare și, cu doar câteva click-uri,  vezi cele mai tari oferte și preturi ale momentului.

Hrană uscată de pisici la prețuri pe care nu le poți rata

Hrana uscată de pisici ajută la menținerea sănătății dinților și a tractului intestinal. De asemenea, este mult mai potrivită pentru un buget redus, comparativ cu hrana de pisici umeda. În plus, durează mai mult golirea unui castron cu mâncare uscată, pentru că pisica ta va ronțăi bunătățile pe întreg parcursul zilei. 

Mai mult decât atât, mâncarea uscată pentru pisici este mult mai simplu de porționat. Retine ca acest beneficiu este unul extrem de important, mai ales în cazul în care ai un animăluț care se confruntă cu un exces de greutate, sau cu alte afecțiuni. Hrana poate fi porționată cu ajutorul unui dispenser de mancare, sau al unei cupe de măsurare gradate.

Găsești aici produse de la Kitkat, Gourmet, Gourmet Gold, Whiskas, Sheba, Purina, alături de multe alte bunătăți pentru pisici. Prețurile sunt simplu de ajustat în funcție de propriul tău buget, astfel încât să găsești rapid produse de cea mai bună calitate și cât se poate de convenabile. Simplitatea cu care comanzi online hrana uscată de pisici asigură confort și economii de timp. 

Alege de la Carrefour hrană uscată pentru pisica ta

De regulă, pisicile au nevoie de hrană și suplimente nutritive bogate în proteine, cu un conținut bogat în grăsimi și cu valori cât mai mici ale procentelor de carbohidrați. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs și cere sfatul medicului veterinar, pentru a lua doar cele mai bune decizii. În funcție de specificul dietei, o pisică poate avea un stil de viață cât mai bun. 

Alege mâncare uscată de pisici depozitată în pungi închise ermetic și sterilizate pentru a face față la diferite valori ale temperaturii. Informează-te înainte de a comanda un anumit produs, privind modul în care producătorul respectiv utilizează conservanți pentru păstrarea calității hranei. De asemenea, vezi dacă acești conservanți alimentari sunt sau nu de origine naturală. 

Spre deosebire de hrana umedă, cea uscată vine de cele mai multe ori în pungi perfect sigilate. Vezi pe site cantitățile disponibile și alege aceste produse în funcție de vârsta pisicii. Puii au nevoi diferite față de animalele adulte, așadar, pentru a înțelege mult mai bune rolul unor produse adaptate vârstei în dezvoltarea și sănătatea acestora, consultă sfatul veterinarului. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!