Lese, zgarzi si hamuri pentru caini

Cauți lese, zgărzi și hamuri pentru animalul tău de companie? Află care sunt cele mai importante criterii în alegerea acestor produse și ce beneficii asigură deciziile inspirate. Ține cont de sfaturile de mai jos, pentru a avea cel mai bun control asupra cățelușului tău, indiferent de vârsta pe care o are, dimensiunile sale sau de temperamentul pe care îl afișează. 

Carrefour te așteaptă cu o gamă variată de modele și prețuri pe măsura așteptărilor. Comanzi online aceste produse de petshop pentru câini, apoi acestea ajung la tine în cel mai scurt timp posibil. Un singur click pe orice produs afișat aici îți permite să afli mai multe despre caracteristicile sale și modul în care utilizează corect, pentru confortul și siguranța animăluțului.

Cum alegi cele mai bune, lese, zgărzi și hamuri

Alegerea accesoriilor potrivite pentru prietenul tău patruped este esențială. Există mai mulți factori de luat în considerare, atunci când alegi accesoriile potrivite pentru câinele tău, precum dimensiunile sale, rasa, vârsta pe care o are, nivelul de energie și temperamentul animalului. Alese inspirat, contribuie la îmbunătățirea relației dintre stăpân și animalul său de companie.

De exemplu, un câine de talie mică ar avea nevoie de o lesă mai subțire și mai ușoară decât un câine de talie mare, iar un câine energic și jucăuș ar necesita o zgardă mai puternică și mai rezistentă decât un câine calm și liniștit. În privința materialelor, cele mai populare sunt pielea, nailonul, neoprenul sau materiale reflectorizante pentru plimbările nocturne.

Unele dintre cele mai comune tipuri de lesă includ lesa standard, lesa retractabilă și lesa cu două mânere. Zgărzile pot fi de asemenea diferite, cum ar fi cele cu înălțare sau cele cu prindere în două puncte. Hamurile pot fi cu prindere la gât sau la piept și pot fi ajustate pentru a se potrivi câinelui tău, astfel încât să ai control deplin asupra mișcărilor și poziției sale.

Lese, zgărzi și hamuri la prețuri foarte bune

Explorează produsele unor branduri precum 4Dog, Duvo, Nbp sau Sesinia. Pentru a evita disconfortul sau posibilele accidentări, este important să știi beneficiile principalelor lese, zgărzi și lese. De exemplu, zgărzile cu prindere la gât sunt potrivite pentru majoritatea câinilor. Alege un produs ce permite o ajustare a dimensiunii, prin raportare la circumferința gâtului. 

Hamurile sunt mai confortabile decât zgărzile cu prindere la gât, fiind mai potrivite pentru câinii care trag excesiv de zgardă, sau care au probleme de respirație. Cele mai multe asigură prinderea în jurul pieptului și pot fi reglate în funcție de dimensiunea câinelui. Zgărzile (inclusiv cele deparazitare) și hamurile, sunt continuate cu o lesă, pentru control deplin asupra câinelui. 

Lesele pot avea lungimi ajustabile sau fixe. Cele mai bune materiale sunt cele din piele ecologică sau poliester cu strat multiplu, apreciate pentru rezistența lor la tensionări multiple, factori meteo variați și uzură. Alege o lesă cu un mâner confortabil, astfel încât să poți controla câinele mai ușor. Descoperă și ofertele pentru custi si genti de transport pentru câini.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!