Cutii si cosuri pentru depozitare

Este simplu săorganizezi într-un mod inteligent toate spațiile din casă, atunci când ai la îndemânăsoluții simplu de utilizat, comandate online de la Carrefour. Cu ajutorul acestora, orice zonăcasei poate deveni mult mai aerisită, iar tu știi exact unde sunt lucrurile pe care le cauți, atunci când ai nevoie de ceva anume. 

Sortezi obiectele personale, hainele sau uneltele de diferite dimensiuni în cutii colorate, astfel încât fiecare nuanțăsăfie asociatăunei anumite categorii de produse. Cutiile și coșurile pentru depozitare au greutăți relativ reduse, sunt prevăzute cu mânere sigure și oferăun spațiu etanșpentru depozitarea acelor obiecte utilizate cu o frecvențăredusă. 

Comandăcutii și coșuri pentru depozitare le prețuri foarte bune

Revii aici ori de câte ori începi un proiect de organizare si depozitare a lucrurilor dintr-un anumit spațiu. Găsești rapid ceea ce cauți și comanzi online cutii și coșuri de dimensiuni diferite, prevăzute cu sisteme pentru închidere sigure și mânere concepute săreziste. Te raportezi la numărul de obiecte pe care trebuie săle ordonezi, precum și la volumul acestora, alegând apoi numărul potrivit de cutii, precum și dimensiunile optime ale acestora. 

Poți alege un set de coșuri și cutii pentru organizare și depozitare, dacăești implicat într-un proiect de amploare, așa cum poate fi, de exemplu, procesul de mutare într-un alt imobil. Avem pentru tine cele mai bune produse pentru a transporta anumite cantități de marfă, dintr-un loc în altul.

Alege o cutie sau un coșpentru depozitare din ratan, material ce asigurăo rezistențădeosebităla umezeală, factor de mediu întâlnit adesea în locurile pentru depozitare din spațiul unei casei. În lipsa lumini, sau a unui flux de aer optim, cutiile pentru depozitare din carton s-ar putea deteriora in timp, fiind afectat astfel conținutul acestora. 

Cele mai bune coșuri și cutii pentru depozitare si transport

Prinde cele mai noi oferte din aceastăpaginăși alege inspirat! Avem pentru tine coșuri pentru depozitare multifuncționale cu o texturăasemănătoare iutei, de dimensiuni și volume (L) diferite. Acestea sunt foarte rezistente în timp, deoarece sunt realizate dintr-un plastic durabil, conform standardelor UE. Datoritădesign-ului specific, conținutul este bine aerisit, astfel încât sănu existe riscul acumulării de umezealăîn spațiul interior. 

Descoperăși gama de cutii pentru depozitare transparente, de diferite volume și înălțimi, ce au și capac pentru o închidere etanșă! Marginile acestora asigurăcontrol deplin în timpul ridicării, indiferent de părțile pe care se realizeazăpriza. Textura transparentăîți permite săobservi ce obiecte sunt depozitate în interior, fărăa mai fi neapărat necesarădeschiderea acesteia. Vezi și gama de huse pentru depozitare, adăugând în cos lucrurile potrivite pentru tine! 

Faci curat sau vrei săte muți? Vei avea nevoie de cele mai bune soluții pentru depozitare și organizare. La Carrefour găsești de toate pentru orice tip de nevoie, indiferent de bugetul presetat. Îți recomandăm săanalizezi și lista cu cele mai importante accesorii de organizare pentru casa, pentru a comanda online de la noi soluții esențiale pentru un astfel de task. 

1-24 din 128 produse

1-24 din 128 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!