Vesela Craciun

Deja ai planuit cum sa impodobesti bradul, dar mai exista masa de Craciun, unde stii ca vei petrece cea mai mare parte a timpului. Ti-ai propus sa-ti uimesti oaspetii cu talentul tau, fie ca sunt rudele tale sau doar prietenii. Decorarea si asezarea mesei sunt importante si adauga un plus felurilor de mancare pe care le-ai pregatit cu mult drag. Fata de masa nu trebuie sa lipseasca, iar orice aranjament, oricat de simplu sau complex, va incepe de acolo. Totusi, pentru ca este sarbatoare si vrei ca invitatii tai sa fie impresionati, alege un design aparte, completat de vesela de Craciun.

Pentru ca este o perioada speciala, iti recomandam sa optezi pentru un set de farfurii de Craciun, completat de servetele cu diverse modele de sezon. Plantele sunt cea mai practica varianta pentru decorarea mesei de sarbatoare cu stil si aer creativ, iar bradul este vedeta sezonului. Langa fiecare farfurie aseaza o crenguta de brad

Completeaza intregul aspect cu platouri patrate sau rotunde pe care sa asezi preparatele tale delicioase. Canile si paharele cu tematica de Craciun sunt un mare plus care vor aduce zambetul pe chipurile celor dragi tie.

O masa decorata atent va intregi atmosfera de sarbatoare. Musafirii tai se vor bucura de talentul tau la gatit, dar si de intregul design al mesei de Craciun.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!