Prelungitoare

Într-o lume în care dispozitivele electrice își fac loc în fiecare colțișor al casei, un accesoriu esențial nu poate lipsi:prelungitorul. Prelungitoarele electrice sunt componente esențiale în casa și grădina noastră, deoarece ne permit să alimentăm simultan mai multe dispozitive și echipamente dintr-o singură sursă de alimentare. Acestea sunt utile în diverse încăperi sau zone ale grădinii. De asemenea, ne oferă flexibilitate și mobilitate, permițându-ne să extindem conexiunea electrică la distanțe mai mari, astfel încât să putem utiliza dispozitive și echipamente care nu se află în imediata apropiere a unei prize electrice. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, la Carrefour ți-am pregătit o gamă variată de prelungitoare, cu una sau mai multe prize, pentru interior sau pentru exterior, precum și cordoane de prelungitor, alături de prelungitoare cu protecție.

Prelungitoare electrice la prețuri avantajoase

La Carrefour punem accent pe nevoile specifice ale fiecăruia, motiv pentru care oferim prelungitoare de calitate, la prețuri mici. Analizează toate produsele de pe pagină, folosește filtrele de sortare pentru a fi mai simplu să găsești produsul pe care îl cauți. Poți selecta produsele în funcție de numărul de prize, de lungimea cablului, de culoare sau chiar în funcție de brand. La noi găsești chiar și prelungitoare cu tambur la un preț accesibil. 

Diversitatea de prelungitoare disponibile la Carrefour

Tipurile de prelungitoare disponibile la Carrefour sunt variate și se potrivesc nevoilor fiecărui consumator. În funcție de numărul de prize, se pot achiziționa prelungitoare cu o singură priză sau până la opt prize. Pentru a îmbunătăți funcționalitatea prelungitoarelor, unele modele includ funcții suplimentare, precum protecție la supratensiune.

De asemenea, prelungitoarele sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și forme, de la cele compacte și ușor de transportat, până la cele mai lungi și voluminoase, pentru a se adapta la diferitele spații și situații de utilizare. Materialele și designul prelungitoarelor pot varia, de la modele simple și funcționale, până la cele mai atractive și moderne, în funcție de preferințele și necesitățile tale.

Cum să alegi un prelungitor pentru siguranță sporită? 

Pentru a beneficia de siguranță sporită, este important să alegi un prelungitor care dispune de protecție la suprasarcină și la scurtcircuit, chiar dacă îl folosești doar pentru electrocasnice de bucătărie. Aceste caracteristici esențiale previn incidentele și protejează dispozitivele conectate la prelungitor. De asemenea, este important să nu depășești capacitatea maximă de încărcare a prelungitorului, pentru a evita suprasolicitarea acestuia și a provoca posibilele incidente.

De asemenea, pentru siguranța casei, prelungitorul trebuie poziționat într-un loc ferit de umezeală, căldură sau obiecte inflamabile. Mai mult, trebuie să eviți utilizarea acestuia în poziții incorecte (de exemplu, înfășurat sau acoperit). Este important să te asigur că prelungitorul este conectat corespunzător la priză și că toate dispozitivele conectate sunt în funcțiune și nu produc scurtcircuite sau alte probleme.

 Comandă acum prelungitoare de pe carrefour.ro și beneficiază de eficiență energetică!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!