Bec led, economic, halogen si tub fluorescent neon

Iluminatul adecvat este esențial pentru crearea unei atmosfere plăcute și eficiente în locuință. Oricând ai nevoie de alte becuri și tuburi cu neon, revii la Carrefour și alegi soluțiile energetice potrivite pentru a lumina așa cum vrei. Îți punem la dispoziție o gamă variată de produse la ofertă. 

Explorează gama de becuri pentru universul casei tale și adaugă în coș variantele de produs ce pot oferi beneficiile de care ai nevoie:nivelul de luminozitate potrivit pentru un anumit spațiu al casei, consum redus al curentului electric, costuri de utilizare optimizate. Află mai multe despre becurile LED și alte tipuri de bec disponibile aici:

Becuri LED economice în oferta Carrefour

Există o listă extinsă de surse pentru iluminat disponibile în piață, fiecare având propriile caracteristici tehnice și estetice. Printre cele mai comune modele se numără becurile incandescente, cele de tip LED, becurile cu halogen, becurile CFL și neoanele cu lumină albă. Indiferent de model, găsești aici o soluție relevantă pentru tine. 

Becurile fluorescente compacte (CFL) sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, spre deosebire de becurile incandescente, dar au o durată de viață mai scurtă. Becurile LED și tuburile neon asigură, de asemenea, un caracter eco-friendly, au o durată de viață foarte lungă, însă vin cu un cost de achiziție mai ridicat.

Acestea sunt ideale pentru iluminatul casei, întrucât oferă o lumină strălucitoare și eficientă din punct de vedere energetic. În schimb, cel tip neon sunt mai potrivite pentru iluminatul comercial și industrial, unde este nevoie de o iluminare puternică.

Comandă becuri la prețuri foarte avantajoase

Găsești la Carrefour oferte de neratat pentru întreaga gamă de becuri și neoane, de la producători celebri pentru calitatea soluțiilor de iluminat incluse în ofertă. Comandă online de la noi becuri LED Phillips, Novelite, Calex și multe alte modele, cu valori ale puterii adaptate pentru confort deplin, în cazul unui iluminat exterior sau interior așa cum îți dorești.  

Vezi cele mai noi produse din categoria Corpuri de iluminat si electrice, apoi alege un set de becuri ce emană o lumină caldă, pentru spațiile de relaxare din casă, ori o lumină rece, pentru cele în care este nevoie de concentrare asupra unor detalii importante. Vezi modelele de bec E27, E14, GU10, Gu13, GU5.3, compară prețurile și alege cea mai bună variantă. 

Ține cont luminozitatea, temperatura de culoare, durata de viață și eficiența energetică a acestora. Vezi ultimele corpuri pentru iluminat interior, ideale pentru diferite activități din cele mai importante spatii ale casei. Alege un design simplu de integrat în decorul unui anumit spațiu și realizează o investiție în estetica și confortul propriului tău cămin.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!