Flori si plante

La Carrefour găsești produsele de care ai nevoie pentru a planta vegetație de interior sau exterior. Oferta noastrăonline este una extrem de variată, incluzând diferite soiuri de semințe și bulbi, fertilizant și îngrășământ de flori, soluții pentru creșterea gazonului, pământ de flori, produse pentru combaterea dăunătorilor din grădină, dar și jardiniere sau ghivece.

Ești pasionat de grădinărit și horticultură? Ai parte de prețuri avantajoase pentru întreaga gamăde produse din categoria „Flori și plante". Cu ajutorul acestor soluții, poți pune bazele unui mediu sigur pentru o dezvoltare trainicăa vegetației de care te ocupi. Te invităm săafli mai multe informații esențiale despre oferta noastră! 

Gama variatăde soluții pentru a cultiva plante și flori

Carrefour pune un accent deosebit pe calitatea produselor oferite. Avem pregătităpentru tine o selecție de soluții calitative pentru cultivarea diferitelor soiuri, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Stocul nostru online include semințe și bulbi pentru plante ornamentale, legume și plante aromatice, la prețuri foarte avantajoase și însoțite de garanția producătorului. 

Pentru a putea duce la bun sfârșit orice treabăînceputăîn grădină, livadăsau seră, te așteptăm și cu solutii pentru combaterea daunatorilor, fertilizanți de cea mai bunăcalitate, pentru diferite soiuri crescute afarăsau în mediu închis, pământ de flori proaspăt, dar și îngrășământ la un raport calitate-prețexcelent. Vezi produsele de care ești interesat, click pe imaginile acestora și aflăinformații relevante despre utilizarea lor!

Indiferent de sezon, refaci rapid stocul de produse pentru o dezvoltare optimăa plantelor și florilor tale. Realizezi alegeri bazate pe o informare corectăși te bucuri de foarte multe reduceri avantajoase, indiferent de categoria în care te afli! Comanzi online de la Carrefour tot ce vrei, iar livrarea ajunge la adresa ta în cel mai scurt timp posibil. 

Beneficiile oferite de plantele și florile cultivate de tine

Comandăonline pentru acasăpamant de flori si plante sanatoase, dar și soiuri variate de semințe si bulbi, pentru a dezvolta în casă, ori în spațiile din jurul imobilului, culturi impresionante. Vegetația din casăajutăla îmbunătățirea calității aerului, prin absorbția poluanților și eliberarea oxigenului. De asemenea, plantele de exterior contribuie la reducerea poluării aerului și la menținerea unui mediu sănătos în proximitatea casei.

Mai mult decât atât, plantele, florile și suprafețele acoperite cu gazon, îngrijite corespunzător, pot îmbunătăți aspectul întregului perimetru rezidențial. În cadrul unui proiect de peisagistică, aceste elemente pot adăuga culoare și textură, determinând, în același timp, profunzime în spațiul curții și o esteticăliniarăa întregului decor. 


Nu în ultimul rând, plantele și florile de interior sau exterior pot avea efecte pozitive asupra stării emoționale. Plasate la vedere, în diferite ghivece, jardiniere și vase, ajutăla construirea unui mediu relaxant, ideal pentru a stimula creativitatea și capacitatea de concentrare. 

1-24 din 177 produse

1-24 din 177 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!