Pamant de flori si plante sanatoase

Fie ca vrei sa iti muti plantele intr-un ghivechi mai mare, sa le propagi sau sa le plantezi in gradina, vei avea nevoie de pamant de flori special adaptat fiecareia dintre acestea. La fel si cum e cu gradinaritul, prepararea substratului de flori e ceea ce conteaza pentru a avea plante care cresc sanatos.

Cu alte cuvinte, este foarte important sa selectezi corect substratul pentru plante, pentru ca de acest lucru depinde supravietuirea lor. Orhideele, citricele si muscatele, spre exemplu, au nevoie de substraturi speciale, in vreme ce pentru alte plante, mai putin pretentioase, se poate folosi pamant universal de flori.

Alege din gama noastra variata de pamant de flori, astfel incat plantele tale sa se dezvolte armonios. Fie ca ai nevoie de cantitati mai mari, fie ca nu-ti trebuie decat cantitati mai mici, la noi vei gasi ceea ce cauti!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!