Penare

Profită de ofertele speciale la penarele de pe site, pentru a achiziționa produse de calitate la prețuri accesibile. Îți punem la dispoziție gamă variată de modele, fabricate din materiale rezistente la uzură și cu spații suficiente pentru depozitarea tuturor ustensilelor pentru scris, desenat, colorat sau corectat.

Comandă online un penar pentru copilul tău, simplu de pus în ghiozdanul pentru școală sau grădiniță, alături de alte soluții pentru papetarie. Găsești la noi penare echipate și neechipate, penare pentru băieți și pentru fete, în forme și culori adaptate vârstei și cu modele inspirate din desenele animate preferate, sau din cărți cu eroi de poveste. 

Gamă variată de penare pe site-ul Carrefour

Explorează întreaga listă de produse disponibile, fabricate din diverse materiale. Penarele din poliester sunt cele mai ușoare și au un preț de achiziție convenabil, în timp ce penarele din bumbac au un caracter ergonomic, dar nu se comportă la fel de bine la apa sau murdărie. Cele din piele au o eleganță aparte, dar sunt și cele mai scumpe.

În ceea ce privește compartimentele, acestea joacă un rol important în organizarea penarului și în accesul facil la instrumente de scris și accesorii. La Carrefour găsești penare cu unul, două sau mai multe compartimente. Cele în care se pot pune toate creioanele, pixurile și cariocile  rezolvă problema depozitării într-un mod cât se poate de practic. 

Atenție, însă, la dimensiunile acestora, pentru a încăpea fără probleme în ghiozdan sau geanta de scoala. Pe site-ul Carrefour, se găsesc penare de diferite dimensiuni, de la cele mai mici și compacte, până la cele mai mari și spațioase. Găsești la noi modele în culori vii, sau cu personaje din cărțile și desenele preferate, ce pot reflecta personalitatea copilului tău.

Alege un penar la un preț foarte avantajos

Un penar de calitate trebuie să aibă un sistem de închidere sigur și eficient, astfel încât obiectele din interior să nu cadă sau să se piardă. Fermoarele robuste și curelele ajustabile sunt opțiuni bune pentru un sistem de închidere eficient. Datorită acestor soluții, nu există posibilitatea ca instrumentele de scris sau cele pentru corectat să cadă în ghiozdan.

Utilizează filtrele de sortare disponibile în această pagină, astfel încât să identifici rapid cele mai bune prețuri pentru penare de școală și grădiniță. În săptămânile ce preced începerea unui nou an, ofertele pentru rechizite se țin lanț pe Carrefour.ro! Profită de reducerile din perioada "Back to School" și alege de aici tot ce trebuie pentru cel mic.

Vezi ofertele speciale pentru gama de penare, disponibile acum pe site-ul Carrefour. Compara preturile și ordonează modelele astfel încât să observi rapid care sunt cele mai populare produse din această pagină. Adaugă la final în coșul tău de cumpărături cele mai practice soluții pentru școală și grădiniță, esențiale în cadrul procesului de învățare. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!