Markere

Cu atât de multe opțiuni la dispoziție, poate părea dificil să alegi markerele potrivite pentru proiectele tale. Ei bine, nu și dacă citești sfaturile de mai jos, astfel încât să știi exact ce instrumente de scris cauți. Mai târziu, începi o nouă sesiune de cumpărături online, comandând cele mai noi modele de marker, la un raport calitate-preț cât se poate de avantajos.

Iei de la Carrefour markere permanente sau semipermanente, în culori potrivite pentru flipchart, carton, hârtie, materiale textile, plăci ceramice și alte suprafețe de contact pe care le utilizezi. Avem pregătite pentru tine branduri de top, precum BIC, Molotow, Schneider, Staedtler sau Pilot. Descoperă produsele acestora și află mai multe despre cum te pot ajuta în activitățile tale. 

Alege tipuri de marker variate în oferta Carrefour

Aceste instrumente de scris sunt potrivite pentru diferite nevoi. Vezi cele mai bune prețuri la markere permanente, markere pentru tablă, markere colorate pentru desen sau markere speciale pentru suprafețe textile. Le poți utiliza în cadrul ședințelor de la birou, pentru diferite proiecte educaționale, sau pentru a decora anumite obiecte handmade pe care le realizezi.

Alege produse cu care obții nuanțe vibrante, ce își păstrează aceeași intensitate chiar și după foarte mult timp. Pentru a comanda un marker potrivit pentru nevoile tale, este important să ții cont de scopul utilizării sale. În funcție de acest criteriu, poți achiziționa de la Carrefour markere cu o grosime a liniei ce poate varia semnificativ, de la foarte subțire la foarte groasă.

Un marker de calitate poate rezista la apă și lumină. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a ști că obiectele adăugate în coș oferă acest beneficiu, dacă trebuie să le utilizezi în medii exterioare, expuse la raze UV, căderi de precipitații, variații termice sau rafale de vânt. Ține cont de același criteriu și dacă vrei să comanzi online rollere, pixuri și stilouri. 

Comandă online markere la prețuri foarte avantajoase

Pe carrefour.ro găsești seturi de markere ce acoperă un spectru extins de culori. Așadar, dacă vrei să achiziționezi instrumente de scris pentru a marca diferite informații, poți alege un set de markere colorate. Dacă vrei să le cumperi celor mici markere pentru joacă sau pentru teme, markerul lavabil ar fi o alegere mai bună, deoarece se îndepărtează cu simplitate de pe haine.

Pentru o utilizare de lungă durată, depozitează markerele într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, sau de orice altă sursă de căldură. Înainte de a le depozita, asigură-te că au capacul bine pus. La fiecare utilizare a unui marker, agită-l bine, pentru o aplicare uniformă a culorii. Aplică o ușoară presiune pe vârf, pentru a fi stimulat fluxul de cerneala

Dacă vrei sa utilizezi un marker pentru a scrie pe suprafețe lucioase, asigură-te ca instrumentul respectiv este compatibil cu acel tip de suport. Indiferent de materialul sau textura suprafeței de lucru, este important ca aceasta să fie curată, pentru a nu afecta vârful markerului sau calitatea scrisului. Dacă markerul nu mai funcționează, comandă rapid un produs nou de pe carrefour.ro!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!