Lipici si adezivi

Pentru pasiunile tale din timpul liber, sau pentru proiectele celui mic de la școală, comanzi online de la Carrefour cele mai practice tipuri de lipici și adeziv. Cu ajutorul acestora, pot fi realizate o mulțime de activități de tip DIY, ce implică utilizarea diferitelor tipuri de hârtie. Nu rata cele mai bune prețuri ale momentului la lipici și adezivi, disponibile acum pe site-ul nostru. 

Găsești la noi lipici lichid, seturi de lipici cu sclipici, adeziv Stotch și alte produse cu care poți lipi confetti, hârtie colorată, dar și alte materiale cu care poți construi diferite forme și volume. Dacă ai nevoie de aceste accesorii pentru birou, vezi cum arată oferta noastră de astăzi. Revino aici ori de câte ori rămâi fără lipici, aracet sau alte tipuri de adeziv utile pentru planurile tale. 

Lipici și adezivi pentru hârtie la prețuri bune 

Hârtia te poate ajuta să realizezi diferite prezentări într-un mod mult mai creativ, sau pe înțelesul unor școlari sau preșcolari. Dacă ai de gând să ții o astfel de prezentare, poți comanda online lipici și adezivi, alături de foarfece si cuttere sau benzi adezive, pentru a obține diferite forme și pentru a le fixa așa cum îți dorești, pe diferite suporturi realizate tot din același material. 

Pentru hârtie de birou, carton sau confetti, lipiciul pe bază de apă sau aracetul sunt cele mai bune recomandări de produs. Alege un set cu mai multe tuburi de lipici, pentru a nu rămâne fără adeziv în timpul procesului. Pentru o și mai bună stabilitate a hârtiei pe suprafața de suport, poți utiliza ace, pioneze si agrafe, pe care le comanzi online tot din oferta online Carrefour.  

Fiecare soluție are caracteristici diferite, cum ar fi timpul de uscare, rezistența la apă sau compatibilitatea cu diferite materiale. Citește informațiile prezentate în paginile de produs, pentru a ști ce tip de adeziv este cel mai potrivit pentru un anumit tip de activitate. Ordonează apoi produsele în funcție de preț, pentru o achiziție cât se poate de inspirată!

Comandă online lipici de hârtie și adezivi 

Modul în care aplici lipiciul sau adezivul poate avea un impact considerabil asupra rezultatului final al proiectului tău DIY. Este important să aplici adezivul în mod uniform și să eviți excesul sau lipirea neuniformă a pieselor. Poți utiliza o spatulă pentru a distribui uniform adezivul sau poți folosi benzi adezive pentru a menține piesele în aceeași poziție, cât timp adezivul se usucă.

Timpul necesar uscării poate varia în funcție de tipul adezivului, dar și de specificul hârtiei. Este important să respecți acești timpi pentru a te asigura că lipiciul sau adezivul s-au uscat complet, înainte de a continua cu următoarea etapă a proiectului tău. Dacă nu respecți timpul de uscare, este posibil să te confrunți cu probleme privind fixarea sau manipularea elementelor din hârtie. 

Este esențial să folosești adezivul într-un mod sigur. Asigură-te că lucrezi într-o zonă bine ventilată, pentru a evita inhalarea vaporilor toxici. De asemenea, este recomandat să porți mănuși de protecție pentru a preveni iritațiile pielii sau alte reacții alergice. Evită contactul direct cu ochii și păstrează produsele într-un loc sigur, departe de copii și animale de companie.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!