Beletristica

Ce sunt cărțile de beletristică?

Fie căe vorba despre poezie, teatru, romane sau povestiri scurte, toate acestea fac parte din stilul beletristic. Deși poate include fapte inspirate din realitate, pentru acest stil, ficțiunea este definitorie. Astfel, cărțile de beletristicăte pot transpune într-o lume în care imaginația e la ea acasă.

 

De ce săalegi cărți de beletristică?

Fie căvrei să-ți imaginezi cătrăiești într-o altăepocăprintr-o carte de literaturăclasică, săte delectezi un roman de aventurăsau cu o poezie optzecistă, stilul beletristic este foarte ofertant, întocmai mulțumităvarietății sale.

 

Pe carrefour.ro ai la dispoziție o multitudine cărți de beletristicădintre care săalegi. Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai timp 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Dacăcitești pentru fiorul aventurii, al descoperirii unei lumi fantastice, al elucidării unui mister sau pur și simplu pentru catharsisul pe care ți-l poate oferi teatrul sau poezia, atunci cu siguranțăcunoști nerăbdarea de a descoperi ce se întâmplămai departe. 

 

Febrilitatea lecturii poate cuprinde pe oricine, indiferent de formare sau de obișnuințe. Tocmai aceasta este și frumusețea cărților de beletristică:faptul căte poți afunda în ele, uitând de tine.

 

Pe carrefour.ro vei găsi o gamăvariatăde cărți, inclusiv literaturăcontemporană, care săîți stârneascăapetitul pentru lectură. Ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Mai mult decât atât, dacăoptezi pentru ultima variantă, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

1-24 din 742 produse

  1. 3990Lei
  2. 5990Lei

1-24 din 742 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!