Papusi

Cele mai frumoase păpuși comandate aici își găsesc loc pe rafturile cu jucării ale micuței. Modele uimitoare, de dimensiuni variate și cu accesorii ce oferămai mult farmec orelor de joacă, sunt disponibile acum la Carrefour, la prețuri foarte bune. Alege o păpușăBarbie și alte păpuși frumoase, oferite cadou de ziua fetiței tale, de Crăciun sau cu orice altăocazie specială!

Descoperăîntreaga listăde păpuși ieftine și comandăonline un model ideal pentru lumea pe care un copil de doar câțiva anișori îl construiește, atunci când se joacă. Prețurile foarte bune îți permit de fiecare datăsărealizezi cele mai inspirate decizii, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție sau de alte criterii pe care tu le consideri importante. 

Comandăonline cele mai frumoase păpuși de la Carrefour

Conversațiile imaginare în compania unor păpuși asigurădezvoltarea chiar de la o vârstăfragedăa unor aptitudini interumane precum empatia sau comunicarea. De asemenea, prezența în camera de joacăa unor papusi, figurine si plusuri de forme și dimensiuni diferite îi permit copilului tău sărezoneze cu principiul diversității umane.

Mai mult decât atât, o păpușăcu accesorii comandatăde pe site poate stimula îmbunătățirea funcțiilor motorii. Descoperăîntreaga gama de accesorii și cărucioare pentru păpuși, exploreazăcu multăatenție întreaga listăde obiecte incluse într-un set, asigură-te căsunt compatibile cu vârsta fetiței și comandă-le apoi online de pe carrefour.ro!

Vârsta trebuie săfie principalul criteriu de alegere a unor păpuși frumoase. Pentru copii foarte mici, asigură-te căalegi păpuși realizate din material text, delicat la atingere, în culori vii și fărăelemente care se pot desprinde cu ușurință. Poți descoperi modele asemănătoare și printre diferitele jucarii de plus din stocul nostru actualizat. Acestea pot fi amplasate și în patul pentru bebeluș, pentru ca micuțul săse bucure de prezența unei figuri familiare. 

Păpușile preferate ale micuței la cel mai bun preț

Caracterul educativ al unei astfel de jucării poate fi la fel de important pentru alegerea ta. Existăpăpuși ieftine și frumoase, cu ajutorul cărora se pot dezvolta funcții variate, motorii și cognitive:atenția la detalii, creativitatea, concentrarea, echilibrul, mersul etc.

Pasiunile unui copil pot fi esențiale pentru stilul său de joacă. De aceea, comandăonline de la Carrefour o păpușăla un prețatractiv, dar potrivităpentru cel mic. Modele de păpuși Barbie sau păpuși Disney, alături de alte figurine inspirate din cărți de colorat și desene animate, sunt acum disponibile în oferta noastră. Vezi brandurile pe care ți le oferim și adaugăîn cos cele mai frumoase jucării!

Îți punem la dispoziție păpuși la prețatractiv, cu forme și dimensiuni variate, însoțite de un număr variat de accesorii. Dedicate tuturor categoriilor de vârstă, aceste jucării își pot găsi cu ușurințăloc în universul plin de viațăși culoare, pe care orice copil poate construi atunci când se joacă. 

1-24 din 109 produse

1-24 din 109 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!