Papusi

Cele mai frumoase păpuși comandate aici își găsesc loc pe rafturile cu jucării ale micuței. Modele uimitoare, de dimensiuni variate și cu accesorii ce oferă mai mult farmec orelor de joacă, sunt disponibile acum la Carrefour, la prețuri foarte bune. Alege o păpușă Barbie și alte păpuși frumoase, oferite cadou de ziua fetiței tale, de Crăciun sau cu orice altă ocazie specială!

Descoperă întreaga listă de păpuși ieftine și comandă online un model ideal pentru lumea pe care un copil de doar câțiva anișori îl construiește, atunci când se joacă. Prețurile foarte bune îți permit de fiecare dată să realizezi cele mai inspirate decizii, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție sau de alte criterii pe care tu le consideri importante. 

Comandă online cele mai frumoase păpuși de la Carrefour

Conversațiile imaginare în compania unor păpuși asigură dezvoltarea chiar de la o vârstă fragedă a unor aptitudini interumane precum empatia sau comunicarea. De asemenea, prezența în camera de joacă a unor papusi, figurine si plusuri de forme și dimensiuni diferite îi permit copilului tău să rezoneze cu principiul diversității umane.

Mai mult decât atât, o păpușă cu accesorii comandată de pe site poate stimula îmbunătățirea funcțiilor motorii. Descoperă întreaga gama de accesorii și cărucioare pentru păpuși, explorează cu multă atenție întreaga listă de obiecte incluse într-un set, asigură-te că sunt compatibile cu vârsta fetiței și comandă-le apoi online de pe carrefour.ro!

Vârsta trebuie să fie principalul criteriu de alegere a unor păpuși frumoase. Pentru copii foarte mici, asigură-te că alegi păpuși realizate din material text, delicat la atingere, în culori vii și fără elemente care se pot desprinde cu ușurință. Poți descoperi modele asemănătoare și printre diferitele jucarii de plus din stocul nostru actualizat. Acestea pot fi amplasate și în patul pentru bebeluș, pentru ca micuțul să se bucure de prezența unei figuri familiare. 

Păpușile preferate ale micuței la cel mai bun preț

Caracterul educativ al unei astfel de jucării poate fi la fel de important pentru alegerea ta. Există păpuși ieftine și frumoase, cu ajutorul cărora se pot dezvolta funcții variate, motorii și cognitive:atenția la detalii, creativitatea, concentrarea, echilibrul, mersul etc.

Pasiunile unui copil pot fi esențiale pentru stilul său de joacă. De aceea, comandă online de la Carrefour o păpușă la un preț atractiv, dar potrivită pentru cel mic. Modele de păpuși Barbie sau păpuși Disney, alături de alte figurine inspirate din cărți de colorat și desene animate, sunt acum disponibile în oferta noastră. Vezi brandurile pe care ți le oferim și adaugă în cos cele mai frumoase jucării!

Îți punem la dispoziție păpuși la preț atractiv, cu forme și dimensiuni variate, însoțite de un număr variat de accesorii. Dedicate tuturor categoriilor de vârstă, aceste jucării își pot găsi cu ușurință loc în universul plin de viață și culoare, pe care orice copil poate construi atunci când se joacă. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!