Premium

Vezi ce sortimente de vin premium am inclus în ofertă și comandă online de la Carrefour băuturi de cea mai bună calitate, pentru ocazii cu adevărat speciale. Profită de prețurile avantajoase la vin, ține cont de ocazia evenimentului, buget sau de propriile tale preferințe, apoi realizează cele mai bune alegeri. Livrăm rapid vinurile preferate exact acolo unde tu îți dorești! 

Un vin premium se remarcă prin proprietățile sale superioare, ce au la bază procese de producție perfecționate în timp, utilizarea unor materii prime de top, precum și un cadru propice pentru obținerea unor arome, texturi și nuanțe ce n-ar putea trece neobservate. Producători din gama Premium sunt prezenți în oferta noastră, cu sortimente accesibile pentru orice  buget. 

Comandă online vinuri premium de colecție

Un vin premium îți permite să te bucuri de experiențe senzoriale unice, completate de preparatele alături de care servești această băutură. Maturarea sa, conform unor reguli și norme extrem de bine la punct, poate scoate în evidență cele mai importante trăsături ale unui astfel de produs:corpolența, aciditatea, buchetul de note aromatice, intensitatea culorii. 

Îți place să îți surprinzi oaspeții cu un vin bun? Ești exact unde trebuie, pentru că în oferta noastră avem vinuri premium pentru cele mai rafinate gusturi, produse în diferite regiuni viticole, din țară sau din străinătate. Caută vinul preferat cu ajutorul filtrelor disponibile în pagină, astfel încât sesiunea ta de cumpărături online pe carrefour.ro să îți permită economii de timp și bani. 

Avem pentru tine sortimente de vin sec, vin demisec, vin dulce sau vin demidulce, incluse în colecții de prestigiu. Categoria de vinuri premium îți permite să identifici rapid cele mai convenabile produse ale momentului, printr-o simplă ajustare a plafonului de preț, în funcție de buget. De asemenea, ordonezi cu doar un click aceste vinuri după reducerile disponibile. 

Vinuri premium la prețuri pe care nu le poți rata  

Cei mai importanți producători de vinuri sunt acum aici, cu sortimente de vin alb, roșu sau rose, ideale pentru a fi servite la masă, ori in alte momente în care toți cei dragi sunt alături. Celebrează evenimente importante din viața ta cu un pahar de vin Cramele Recaș, Caii de la Letea, Basilescu Autentique, Principele Radu Chardonay, sau cu alte sortimente premium. 

Gama de produse este una variată, pentru a putea găsi vinurile potrivite pentru preparatele servite la masă. Avem pentru tine vinuri roșii premium pentru mese la care se aduc fripturi de vită sau miel. Pentru mese ceva mai ușoare, bazate diferite tipuri de fructe de mare sau pește, te invităm sa descoperi cele mai potrivite sortimente de vin alb sau rose din gama premium. 

Aprecierea caracteristicilor unui vin de calitate este un alt aspect important pentru alegerea ta. Fiecare sortiment are propriile sale caracteristici, cum ar fi corpolența, aromele, aciditatea și nivelul de tanini. Acestea pot influența modul în care vinul se potrivește cu specificul evenimentului organizat. Citește mai multe despre aceste vinuri, cu un click pe imaginile lor.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!