Vinuri Rosii

Prin ce se remarcă vinurile roșii?

Aceste băuturi foarte apreciate pot crea o atmosferă deosebită indiferent de sezon, mai ales când sunt degustate alături de cei dragi și asociate cu diferite preparate culinare. Vinurile roșii sunt populare datorită gustului aparte pe care îl au, în funcție de sortimentele de struguri folosite în producție și de condimentele de la bază care intră în compoziția lor.

 

Pe carrefour.ro am pregătit o selecție variată de vinuri roșii, dar și de numeroase alte sortimente, dintre care să alegi. Savurează-le alături de persoana dragă, în cadrul unei cine romantice ori cu ocazia unei aniversări. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la tine acasă. Mai mult decât atât, poți să beneficiezi de serviciul nostru Click & Collect și să îți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Cum alegi vinul roșu potrivit?

Îți recomandăm să iei în considerare o serie de factori înainte de a alege un sortiment de vin roșu. Este bine să cunoști originea și condițiile de cultivare ale soiului ales, pentru că acestea influențează notele și aromele ce definesc vinul. În acest fel, îți vei putea da seama dacă vinul ales de tine este sec, demi-sec, dulce ori demi-dulce. 

 

Cu ce alimente asociezi vinul roșu?

Când vine vorba despre această băutură, experimentarea diferitelor combinații de arome și gusturi este o adevărată plăcere. Înainte de a te așeza la masă, îți sugerăm să optezi pentru un pahar din sticlă ori din cristal, care să îți permită să admiri culoarea vinului. De asemenea, nu uita să îl lași la răcoare, pentru a fi savurat la o temperatură între 15 și 18 grade Celsius, adică puțin mai ridicată față de vinurile albe.

 

Vinurile roșii pot fi degustate alături de preparate românești, precum sarmale, tochituri, fripturi ori cârnați, dar și împreună cu peștele la grătar sau cel gătit la abur, ori chiar carne de porc.

 

Pe carrefour.ro vei putea găsi vinuri rose, roșii, ori chiar sortimente albe, care să îți trezească papilele gustative să potențeze gustul oricărui preparat și să-ți asigure mereu posibilitatea de a crea momente de neuitat alături de cei dragi. Odată ce te-ai hotărât asupra unui produs, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Ultima variantă îți asigură 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

 

 1. 18 90 Lei
  14 70 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 2. 44 50 Lei
  35 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 3. 47 90 Lei
  28 70 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 38 90 Lei
  30 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 69 90 Lei
  58 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 6. 38 90 Lei
  32 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!