Rom

Romul este o băutură alcoolică obținută din fermentarea și distilarea melasei sau a sucului de trestie de zahăr. Își are originile în Caraibe și America Latină, dar a câștigat popularitate în întreaga lume. Procesul de fabricație al romului presupune fermentarea melasei sau a sucului de trestie de zahăr, distilarea rezultatului, îmbătrânirea în butoaie de stejar și, eventual, adăugarea de arome sau coloranți. Durata de îmbătrânire a romului influențează intensitatea aromei și a culorii băuturii.

Pentru a putea savura această băutură și a te bucura de aromele sale speciale, la Carrefour ți-am pregătit o selecție de băuturi alcoolice de calitate superioară, la cele mai prietenoase prețuri. Fie că vrei să îl bei alături de persoanele speciale din viața ta într-un moment special, fie că vrei să îl folosești ca bază la cocktailuri, romul este o alegere potrivită pentru mai multe ocazii.

Rom la preț avantajos la Carrefour

La Carrefour îți oferim o gamă variată de romuri la prețuri avantajoase. În magazinele Carrefour, poți găsi atât rom românesc, cât și de la producători internaționali cunoscuți. Pe lângă diversitatea ofertei, în magazinele Carrefour oferim frecvent promoții și reduceri de preț pentru rom, ceea ce face ca achiziționarea acestei băuturi să fie mai accesibilă. La Carrefour se găsesc o varietate de sortimente de rom, inclusiv rom alb, brun și aromatizat. Printre mărcile disponibile se numără și cele autohtone, precum Bumbu, Plantation, Bacardi, Captain Morgan sau Havana Club.

Tipuri de rom

În România, există trei tipuri principale de rom:alb, brun și aromatizat. Romul alb este un rom tânăr, neînvechit, care se caracterizează printr-un gust ușor și o aromă discretă. Este ideal pentru cocktail-uri și băuturi mixte. Romul brun, pe de altă parte, este un rom maturat, care capătă o culoare brună datorită procesului de maturare în butoaie de stejar. Acest tip de rom are un gust robust și o aromă bogată, cu note de vanilie și cacao. Este ideal pentru a fi savurat simplu sau cu gheață.

Romul aromatizat este un tip de rom care are arome adăugate în timpul procesului de producție. Aceste arome pot fi naturale sau artificiale și pot varia de la fructe și ierburi, până la ciocolată sau cafea. Acest tip de rom este ideal pentru a fi folosit în cocktailuri sau băuturi mixte.

Producătorii de rom sunt foarte atenți la tendințele și cerințele pieței, și își ajustează producția în funcție de acestea. În ultimii ani, au apărut noi arome de rom, cum ar fi romul cu gust de miere sau de ghimbir. De asemenea, producătorii au început să experimenteze cu metode de maturare mai neconvenționale, cum ar fi maturarea în butoaie de vin sau de sherry.

Vezi produsele și comandă sticla de rom preferată!

 1. 226 90 Lei
  205 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 2. 129 90 Lei
  109 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 3. 149 90 Lei
  144 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 249 90 Lei
  199 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 75 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 6. 191 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 7. 180 90 Lei
  162 81 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 8. 221 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 9. 59 90 Lei
  53 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 10. 114 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 11. 123 90 Lei
  99 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 12. 115 90 Lei
  110 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  93 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!