Stergatoare parbriz

Dacă a venit momentul să achiziționezi o pereche nouă de ștergătoare pentru parbriz, descoperă în oferta Carrefour un model potrivit pentru mașina ta, la un preț de neratat. Este simplu să comanzi online de la noi orice produs practic de intretinere si functionare auto, iar ofertele disponibile pe site îți permit să faci economii de timp și bani. 

Alege inspirat cele mai bune ștergătoare de parbriz și lunetă, ținând cont de sfaturile pe care le vei descoperi puțin mai jos. Ești condiționat de buget? Cauți un anumit model de ștergător? Simplifică întreaga experiență cu doar câteva click-uri! Utilizează filtrele din această pagină, iar produsele de care ai nevoie sunt afișate mult mai repede. 

Comandă online ștergătoare de parbriz de la Carrefour

Găsești acum la noi ștergătoare de lunetă tip flat și ștergătoare cu formă clasică pentru parbriz, cu dimensiuni variate:16"/40cm, 14"/35cm, 12"/30cm, 28"/70cm etc. Branduri precum Valeo, Heyner sau Carguard sunt prezente în pagină cu soluții ce asigură o mulțime de beneficii. Dacă vrei să alegi o pereche de ștergătoare auto, este important să ții cont de anumite criterii. 

Trebuie să măsori lungimea brațului ștergătorului și să verifici sistemul de prindere. Majoritatea producătorilor de autovehicule oferă informații despre caracteristicile ștergătoarelor în manualul tehnic, așadar, descoperă acolo aceste date esențiale. Materialul lamelei unui ștergător de parbriz este un alt factor-cheie pentru decizia luată azi pe site-ul Carrefour. 

Cauciucul este cel mai comun material, dar se uzează mai repede decât materiale precum siliconul sau cauciuc grafitul. Siliconul este un material mai durabil și mai rezistent la condițiile meteorologice extreme, dar cu un preț de achiziție pe măsură. Cauciuc grafitul este un mix între cele două materiale menționate anterior, oferind durabilitate și un preț accesibil.

Ștergătoare de parbriz la prețuri foarte atractive

Ordonează produsele în funcție de ofertele disponibile pe carrefour.ro! Vezi rapid cele mai convenabile produse din pagină, pentru a achiziționa ștergătoare de parbriz auto ideale pentru bugetul tău. Poți relua aceiași pași, indiferent de soluțiile practice achiziționate din categoria Întreținere și funcționare auto:aditivi auto, ulei de motor, antigel, apa demineralizata etc

Există trei modele de ștergător:cele convenționale au o lamelă de cauciuc și un arc metalic ce se deplasează într-un model de arc. Ștergătoarele flat au o lamelă plată din cauciuc sau silicon și un mecanism de prindere plat. Ștergătoarele hibrid sunt o combinație între cele două, cu o lamelă plată și un arc metalic care se deplasează pe traiectoria unui arc de cerc peste parbriz.

Înainte de a monta sau demonta ștergătoarele de parbriz, identifică tipul de prindere al acestora. Există diferite sisteme de prindere, cum ar fi sistemul pe bază de cârlig, sistemul cu șurub sau sistemul cu prindere laterală. Pentru a demonta corect ștergătoarele, fără a deteriora alte componente ale vehiculului, este necesar să urmezi pașii specifici fiecărui tip de prindere.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!