Covorase auto

Dacății la curățenia din mașină, alegerea covorașelor auto potrivite este esențială. Te bucuri de prețuri foarte bune la întreaga gamăde produse descoperite aici și ai acces la informații utile, privind beneficiile oferite și principalele criterii de alegere. Ține cont de acestea pentru a comanda online covorașe auto dedicate autoturismului tău. 

Vei găsi la noi modele cu dimensiuni diferite, ideale pentruconfort și organizare in masina. Instalate corect, covoarele auto îți permit sămenții mult mai simplu curățenia în zona podelei, atunci când intri cu noroi, zăpadăsau resturi de materie vegetalăpe tălpi. Profităacum de ofertele momentului și începe o nouăsesiune de cumpărături alături de Carrefour! 

Comandăonline cele mai potrivite covorașe auto

Covorașele auto din cauciuc sunt cele mai rezistente la uzurăși abraziune, dar pot fi mai grele și mai rigide decât celelalte opțiuni. PVC-ul este mai ușor și mai flexibil decât cauciucul, dar poate oferi mai puținăaderențăla sol. Covorașele auto din mochetăpot fi mai estetice și pot oferi un nivel mai mare de confort, dar se murdăresc mult mai repede.

În privința design-ului, este important săalegi un set de covorașe auto compatibil cu aspectul interior al mașinii. Unele branduri oferăseturi personalizate pentru anumite modele, ceea ce poate genera o imagine cât se poate de plăcută. În plus, este important săiei în considerare specificul podelei, astfel încât săalegi un set cu dimensiunile potrivite.

În cazul în care conduci mult, sau ai copii care pot murdări covorașele, alege un model rezistent la uzurăși abraziune. Dacălocuiești într-o zonăîn care plouăfrecvent, comandăonline covorașe auto ce asigurăo aderențăoptimă. În plus, aspectul acestora și simplitatea cu care se scot, pentru a le curăța cu unaspirator auto, pot fi alți factori de care sății cont.

Covorașe auto la prețuri atractive în oferta noastră

Găsești pe carrefour.ro seturi de covorașe auto de la Michelin, Carmax, PROCAR, Otom și alte branduri renumite în industria auto. În funcție de buget sau de nevoi, poți achiziționa o singurăpiesă, sau seturi de 4-5 bucăți, ținând cont de informațiile pe care le-am analizat mai sus. Ține cont de recomandările producătorului, pentru a le instala rapid și corect.  

Utilizarea covorașelor auto aduce numeroase beneficii pentru aspectul mașinii și valoarea acesteia pe piață. Acestea protejeazăpodeaua mașinii de zgârieturi, murdărie și uzură. În plus, covorașele auto personalizate oferăun aer aparte în interiorul unui autoturism. De altfel, chiar și o husa de volan, sau husele pentru scaune, se personalizeazăîn funcție de preferințe.

În plus, covorașele pentru mașinăcu texturi antiderapante sau impermeabile previn alunecarea, protejând astfel mult mai bine podeaua mașinii împotriva lichidelor scurse. Aceste caracteristici sunt utile pentru familiile care au copii, sau pentru cei care transportăanimale de companie.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!