Raclete

Racletele auto sunt esențiale pentru a îndepărta apa, zăpada, gheața și murdăria de pe geamurile mașinii. Pentru că joacă un rol important în menținerea unei vizibilități optime, orice conducător auto trebuie să dispună de o astfel de soluție în mașina sa. Eficiența unei raclete bune determină o vizibilitate optimă, precum și un nivel ridicat al siguranței în trafic. 

Comandă acum o racletă din oferta Carrefour, profitând de prețurile foarte avantajoase pentru întreaga gamă de produse. Alege un model cu un mâner ferm și o suprafață de contact fină, realizată din silicon, astfel încât geamurile autoturismului să nu fie deteriorate în timpul procesului. Află mai multe despre cum alegi cea mai bună racletă pentru mașina ta. 

Gamă variată de raclete auto pe site-ul Carrefour

Pentru a alege o racletă potrivită, ține cont de dimensiunile acestui produs de intretinere si cosmetica auto, precum și de designul său. Trebuie să aibă o formă ce permite o utilizare facilă, de-a lungul geamurilor ușor curbate ale mașinii pe care o conduci. Există raclete cu design universal, dar și modele concepute special pentru anumite modele de autovehicul.

Materialul unei raclete de mașină este alt factor de bază la care trebuie să te raportezi în alegerea ta. Comandă online de la noi raclete din silicon, deoarece acest material este foarte apreciat pentru durata sa de viață și rezistența la temperaturi reduse. Chiar dacă sunt mai ieftine, racletele cu lamelă din cauciuc nu rezistă la fel de mult în cazul temperaturilor extreme. 

Utilizarea corectă a racletelor auto poate preveni zgârierea parbrizului și a geamurilor, reducând astfel cheltuielile cu reparațiile. Așa că vezi ultimele modele incluse în oferta noastră online, compară prețurile acestora și alege la final un produs de calitate. Pentru îndepărtarea murdăriei, optează pentru o racletă cu pulverizator, pentru a o utiliza alături de un tratament pentru parbriz.

Comandă online raclete auto la prețuri avantajoase 

Selectează nivelurile de preț adaptate bugetului tău și vezi modelele de racletă potrivite. Gama este una variată, iar prețurile avantajoase îți permit să iei una, sau chiar mai multe raclete auto de la Carrefour, în diferite nuanțe. Un astfel de produs are un design ergonomic și dimensiuni reduse, așa că poate fi ținut fără probleme în spațiul pentru depozitare din portiera șoferului. 

Înainte de a folosi o racletă pentru a curăța geamurile, este important să pregătești suprafața prin curățare acestora de praf, murdărie și alte impurități, pentru a evita zgârierea lor în timpul folosirii racletei. Apoi, se poate aplica o soluție de curățare specială pentru geamuri auto, care să faciliteze alunecarea racletei și să îndepărteze eficient murdăria.

Utilizarea corectă a racletei constă în pornirea de la colțul superior al geamului și realizarea unei mișcări continue, de jos în sus și de la stânga la dreapta. Racleta trebuie menținută la un unghi de aproximativ 30° fața de suprafața parbrizului. Evită apăsarea excesivă, pentru a nu zgâria din greșeală geamurile. Pentru a avea o mașină impecabilă, vezi și gama de detergenti auto pentru exterior

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!