Prelate auto

Prelata auto este un produs esențial pentru siguranța elementelor de caroserie, oferind un nivel ridicat de protecție în fața unor fenomene meteo variate:canicula, grindina, ninsoarea. De asemenea, protejează mașina împotriva depunerilor de praf sau a căderilor de frunze pe caroserie și sporește nivelul de intimitate, astfel încât să fie redus riscul de spargere.

Cauți o prelată auto pentru mașina ta? Vezi cele mai importante criterii de alegere și achiziționează online de la Carrefour modelul potrivit. Un astfel de produs trebuie să fie adaptat dimensiunilor autoturismului și să permită simplitate în montarea / demontarea sa. Te invităm să afli mai multe informații utile despre aceste soluții din categoria Confort si organizare auto:

Comandă online prelate auto la preț avantajos

Dacă locuiești într-o zonă cu temperaturi extreme, alege o prelată dintr-un material ce protejează mașina de ploaie, zăpadă sau radiații UV. Dacă locuiești într-un mediu cu mult praf, poți opta pentru o prelată eficientă împotriva depunerilor de murdărie. Locul în care obișnuiești să parchezi de obicei mașina este un alt criteriu de care să ții cont în decizia pe care o iei. 

Există diverse materiale de prelată disponibile, cum ar fi poliesterul sau nylonul, fiecare oferind propriile sale avantajele. De exemplu, poliesterul este rezistent la apă și la radiații UV, în timp ce nylonul este mai rezistent la zgârieturi. În procesul de alegere, analizează și caracteristicile secundare ale materialului ales - maleabilitatea acestuia, prezența unui strat anti-zgârieturi etc

Ordonează după preț produsele, pentru a găsi cea mai convenabilă prelată de mașină pentru bugetul de care dispui. Este simplu să identifici rapid cel mai bun raport-calitate preț, datorită simplității cu care poți utiliza filtrele din pagină. Cu banii economisiți la fiecare produs adăugat în coș, achiziționezi și alte soluții pentru mașină:covorașe, huse de volan, parasolare etc

Sfaturi pentru montarea și întreținerea unei prelate auto

Asigură-te că mașina este curată și uscată înainte de a începe instalarea. Poziționează prelata auto pe capota mașinii și desfășoar-o spre portiere și zonele din față-spate. După ce mașina este acoperită în întregime, fixează prelata auto cu ajutorul elementelor de prindere. Verifică apoi stabilitatea acesteia, pentru a te asigura că rămâne pe poziție la vânt, grindină sau ploaie.

Prelata auto necesită o întreținere regulată, pentru a-i prelungi durata de viață. Recomandăm curățarea acesteia cu apă caldă și o soluție specială, aplicată cu o lavetă moale. Evită utilizarea produselor de curățare agresive sau a perilor dure, deoarece aceste soluții ar putea deteriora materialul. Depozitează prelata într-un loc uscat și sigur, ferit de umiditate sau razele UV.

Asigură-te că verifici constant starea prelatei auto, pentru a identifica din timp defectele sau urmele de uzură care ar putea afecta funcționalitatea sau stabilitatea acesteia. Deteriorarea materialului, slăbirea elasticității sau probleme la montare sau demontare pot apărea în timp. Dacă te confrunți cu astfel de probleme, revino pe site și comandă online o prelată auto nouă. 

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!