Jucarii baie bebelusi

Jucăriile de baie pentru bebeluși oferăun ajutor de mare prețpărinților, pe întreaga duratăa spălării celor mici. Vezi cele mai noi modele din paginăși alege din oferta Carrefour jucăriile potrivite pentru băițăcu forme, culori și sunete special concepute pentru a distrage atenția micuților. Ai parte doar de prețuri avantajoase, pentru întreaga gamăde produse! 

Cu ajutorul acestora, întreaga experiențădevine mai confortabilă, atât pentru bebeluș, cât și părinții săi. Dacănu știi ce tip de jucărie pentru băița bebelușului tău săalegi, am pregătit special pentru tine o serie de informații importante în alegerile pe care urmeazăsăle realizezi. Ține cont de aceste sfaturi și comandăonline de pe carrefour.ro lucrurile de care ai nevoie: 

Jucarii de baie pentru bebeluși la prețuri atractive 

Aceste soluții din gama dejucarii pentru bebelusi contribuie la îmbunătățirea abilităților motorii fine și grosiere. De asemenea, stimuleazăcoordonarea ochi-brațe, prin atingerea sau prinderea acestora, în timpul băii. Mai mult decât atât, jucăriile de baie pentru copii de doar câteva luni ajutăla dezvoltarea gândirii spațiale, extrem de importantăpentru posturăși echilibru. 

Totodată, modelele în culori vii pe care le poți achiziționa din oferta noastrăonline stimuleazăsimțurile bebelușilor, contribuind la dezvoltarea cognitivă, precum și la înțelegerea conceptului cauză-efect. În plus, pot fi instrumente educaționale extrem de importante pentru dezvoltarea celui mic, îmbunătățind atenția și abilitatea de a memora diferite secvențe.

Este normal ca un bebelușsăplângăsau săse agite mai mult decât în mod normal, în timpul băiței. Însăacest comportament îi poate copleși pe unii părinți, pe fondul stresului cauzat de grija pentru cel mic, sau din cauza orelor puține de somn. Pentru căau capacitatea de a-i relaxa pe bebeluși, jucăriile de baie reprezintăun obiect esențial și pentru părinți.

Comandăonline jucării de baie pentru bebeluși

Oferta include produse din gama TEX Baby și alte jucărioare de baie cu forme și dimensiuni atractive pentru cei mici. La fel ca în cazul altor jucării interactive de bebelusi, cele pentru momentele din timpul băii se aleg în funcție de anumiți factori-cheie. În primul rând, comandăproduse potrivite pentru vârsta copilului și asigură-te căsunt realizate din materiale sigure. 

Evităjucăriile care se pot rupe sau pot fi înghițite, precum și pe cele care conțin substanțe toxice. Tipul unei astfel de jucarii este la fel de important. Existăo varietate de jucării de baie disponibile, de la cele care plutesc și pot stropi, la jucăriile de baie cu ventuze sau cele care fac tot felul de sunete. Alege produse care îi pot capta atenția celui tău în timpul băii.

Citește cu atenție informațiile de pe eticheta produsului, pentru a ști cum trebuie curățate jucăriile de baie. Întreținerea corespunzătoare previne dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor. Este recomandat săclătești jucăriile dupăfiecare baie și săle usuci bine. De asemenea, poți folosi o soluție specială, pentru a curăța jucăriile la intervale regulate.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!