Incalzitoare si termosuri bebe

Din randul accesoriilor esentiale pentru prepararea hranei celor mici fac parte incalzitoarele si termosurile pentru bebelusi. Acestea se folosesc pentru incalzirea biberonului la o temperatura optima. Mai mult decat atat, un incalzitor sau termos performant pentru bebelusi are o durata de mentinere a caldurii biberonului de aproximativ 6 ore. 

 

Pe langa durata de mentinere a temperaturii, iti recomandam sa iei in calcul si alte criterii cand vine vorba despre alegerea incalzitorului sau termosului potrivit:dotarea acestuia cu un termostat care indica nivelul de incalzire in functie de tipul de recipient folosit, durata aproximativa de incalzire (care este, de obicei, de doar cateva minute), tipul de biberoane acceptate (standard, cu gat larg etc), designul, functia de economisire a energiei. 

 

Pe site-ul nostru gasesti termosuri dotate cu toate aceste functii, precum si termosuri mai simple, la preturi avantajoase. Alege-l pe cel care corespunde nevoilor tale.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!