Farfurii si tacamuri bebelusi

Hrănirea bebelușilor este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor motrice și cognitive, începând cu primele luni din viață. Utilizarea farfuriilor și tacâmurilor potrivite pentru mesele din zi ale micuților transformă întregul proces într-o experiență confortabilă. Dacă ești în căutarea unor astfel de produse pentru hranirea bebelusilor, ai ajuns unde trebuie! 

Oferta include farfurii și tacâmuri pentru bebeluși, dar și alte ajutoare de preț, ce n-ar trebui să lipsească de la masa celui mic. Comandă online de la Carrefour castroane, recipiente cu sistem de închidere etanșă, farfurii și tacâmuri în culori vii, cu care să îl poți învăța treptat pe cel mic să mănânce singur! Te surprindem cu prețuri avantajoase pentru întreagă gamă de produse!

Gamă variată de farfurii și tacâmuri pentru bebeluși

Alături de orele în care doarme, momentele de la masă sunt cele mai importante intervale de timp dintr-o zi, în viața unui bebeluș. Este important să știi că ai toate produsele necesare pentru o hrănire fără efort. Alege farfurii și tacâmuri pentru bebeluși de la Tex Baby, BabyMoov, Tommee Tippe și alte branduri cunoscute, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Materialele ideale sunt cele non-toxice, precum lemnul, bambusul, siliconul alimentar și inoxul. Este important să eviți materialele care conțin ftalați și alte substanțe nocive pentru sănătatea bebelușilor, deoarece acestea pot afecta dezvoltarea sistemelor nervos și hormonal. Datorită rezistenței pe termen lung, siliconul, inoxul și melamina sunt opțiuni de care să ții cont.

În plus, ușurința în utilizare este, de asemenea, importantă atunci când alegi materiale pentru farfurii și tacâmuri de bebeluși. Materialele precum siliconul alimentar și inoxul, ce pot fi spălate în mașina de spălat vase și nu absorb mirosuri sau pete, sunt o alegere inspirată. Aceleași materiale sunt recomandate și pentru achiziționarea de cani si pahare de bebelusi.

Farfurii și tacâmuri pentru bebeluși la preț foarte bun

Cele mai bune farfurii și tacâmuri pentru bebe sunt ușoare, însă foarte rezistente la șocuri de natură mecanică. De asemenea, se curăță foarte ușor și au dimensiuni ce permit o depozitare fără probleme în suportul pentru vesela bebelușului. Unele modele pot fi prevăzute cu ventuze, pentru a se fixa cât mai bine pe suprafața unui scaun de masa pentru bebelusi

Pentru piureuri și supe, poți utiliza linguri de silicon moi și farfurii plane. După 6 luni, atunci când începe etapa diversificării, îi poți servi masa celui mic în farfurii cu margini mai ridicate, pentru ca alimentele să fie păstrate cât mai bine în interior. Atunci când cel mic începe să mănânce singur, îi poți oferi o lingură cu mâner mai lung, pentru o mai bună mobilitate. 

De asemenea, poți utiliza farfurii compartimente pentru separarea alimentelor și încurajarea bebelușului să mănânce tot. Până când își dezvoltă abilitățile motorii fine, este absolut firesc ca cel mic să dea pe el, odată ce începe să mănânce singur. De aceea, una sau mai multe bavete pentru bebelusi nu trebuie să lipsească de la ora mesei! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!