Cani si pahare bebelusi

Pe măsură ce micuțul tău crește, începe să dea semne că nu mai vrea să mănânce la biberon. Așadar, va fi nevoie să comanzi căni și pahare pentru bebeluși. Vezi ce produse speciale pentru vârsta sa am inclus în ofertă și profită de prețurile atractive! Avem o gamă largă de produse și îți garantăm că vei găsi aici cana sau paharul cu proprietățile ideale

De pe carrefour.ro comanzi online diferite sortimente de căni și pahare pentru bebeluși, realizate din materiale diverse, cu modele și desene viu colorate. Avem aici produse pentru hrănirea bebelușului cu sau fără capac, cu mânere sau cu pai. Sunt destinate bebelușilor de diferite vârste și asigură o tranziție lină de la clasicul biberon. Află mai multe despre acestea: 

Cumpără de la Carrefour căni și pahare de bebeluși

Îți oferim diferite căni și pahare pentru bebeluși, de la branduri precum Primii Pași, Tex Baby, Philips Avent sau Tommee Tippee. Poți utiliza filtrul Vârstă disponibil în această pagină, pentru a identifica produse mult mai bine raportate la nevoile celui mic. Însă chiar și atunci când bea din cană sau din pahar, copilul poate avea nevoie de baveta pentru bebe

Printre cele mai comune tipuri de cană se numără cele cu cioc, cele cu pai, cele cu mânere și cele anti-picurare. Din cana cu cioc beau sugarii care încă au nevoie de ajutor, iar cana cu pai este indicată pentru copiii care au deja abilitatea de a bea singuri. Cana cu mânere este ideală pentru un suport suplimentar, în timp ce cana anti-picurare previne vărsarea băuturilor.

Cele mai bune materiale pentru cănile și paharele pentru bebeluși, dar și pentru farfurii sau tacamuri dedicate acestor micuți, sunt sticla, inoxul și siliconul. Sticla este o opțiune sigură și ușor de curățat, dar fragilă. Siliconul este flexibil și durabil, dar mai dificil de curățat. Inoxul este durabil și ușor de curățat, dar este un material mai scump decât celelalte opțiuni.

Căni și pahare pentru bebeluși la prețuri avantajoase

Comandă online de la Carrefour căni și pahare pentru bebeluși dotate cu un capac ermetic. Acest element esențial previne scurgerile și vărsările accidentale, posibil asociate riscului de înec sau alte pericole. Indiferent de produsele pe care le alegi astăzi de pe site, este indicat să le dezinfectezi după fiecare utilizare, asigurându-te că toate componentele sunt demontate. 

Spălarea acestora în urma demontării recipientelor pentru hranirea bebelusului poate preveni acumularea de bacterii și mucegai. Supravegherea constantă a bebelușului în timpul utilizării acestora este, de asemenea, crucială. După curățare, toate elementele cănilor și paharelor trebuie uscate complet, înainte de a le asambla înapoi. 

Depozitează-le într-un loc curat și uscat, ferit de praf și umiditate, pentru a menține igiena și calitatea produselor. Este important să fii atent la toate aceste detalii, astfel încât să te asiguri că bebelușul se bucură de o alimentație sigură și sănătoasă. Descoperă și alte soluții pentru mesele celui mic pe carrefour.ro, la prețuri adaptate oricărui tip de buget!

  1. 10 00 Lei
    4 99 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!