Aparat de curatat cu abur Karcher SC 3 Deluxe EasyFix, 1900 W, Galben

Cod produs: 41505474

Garantie: 24 luni

Taxă verde: 2,62Lei

849 Lei 99 999 Lei 99
Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazinele Carrefour, pret valabil in perioada 12.01 - 04.04 in limita stocului disponibil.
  • Livrare la domiciliu in toata tara in 1 - 3 zile (interval estimat: 08.02.2023 - 10.02.2023).
  • Pentru comenzi pana la 300,00 Lei, costul de transport este de 15,00 Lei.
  • Pentru comenzi de peste 300,00 Lei, transportul este gratuit.
loader

Avantajele livrarii in Click & Collect sunt:

  • Costuri de livrare mai mici
  • Nu esti conditionat de prezenta la adresa de livrare la data si ora fixa, cand ajunge curierul. Iti alegi singur data si ora cand mergi sa le ridici, avand o mai mare flexibilitate.
Timp scurt de incalzire Cu o perioada de incalzire de doar 30 de secunde, dispozitivul este gata de utilizare in cel mai scurt timp. Depozitare convenabila a accesoriilor si pozitie de parcare Depozitare convenabila a accesoriilor, tubului prelungitor, cablurilor si furtunului de abur. Abur continuu si cartus de detartrare integrat Rezervorul poate fi reumplut cu usurinta in orice moment pentru abur continuu fara intreruperi. Datorita cartusului inteligent de decalcifiere calcarul este eliminat in mod automat.
Caracteristici generale
Brand Karcher
Putere W 1900 W
Tip alimentare La retea
Lungime cablu (m) 4
Culoare Galben

Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, de asta pot aparea diferente fata de realitate. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere.