Magazinele noastre

Market Ramnicu Valcea Cauta magazin:

Market Ramnicu Valcea Str. Doctor Hacmannr

Str. Doctor Hacmannr nr. 29A Zona Nord

Orar
Luni - Sambata: 8:00 - 21:30
Duminica: 9:00 - 19.00

Telefoane: 0250/820.115
Fax: 0250/820.124
E-mail: office@carrefour.com

inchide harta

Carrefour Market Ramnicul Valcea este al doisprezecelea magazin remodelat al grupului Carrefour deschis pe piata romaneasca si propune un nou stil de a face cumparaturi bazandu-se pe valorile promovate: cele mai proaspete produse zilnic, servicii de cea mai buna calitate, preturi mici si cel mai bun raport calitate - pret, aproape de tine.

Pe o suprafata de 782.53 mp veti putea gasi articole de la delicioasele produse de brutarie, patiserie si cofetarie si pana la produse de larg consum din raioanele de bacanie, lichide, intretinerea casei, cosmetica si machiaj.

PRODUSE ALIMENTARE CU AUTOSERVIRE
Principala noastra grija este ca toate produsele pe care vi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra!In acest departament puteti gasi o multime de produse: fructe, legume, carne, peste, paine. Toate acestea sunt de o calitate si d o prospetime ireprosabile. Produse alimentare proaspete includ raioanele: macelarie, gastronomie, legume fructe, mezeluri si branzeturi cu servire asistata, produse panificatie.

PRODUSE ALIMENTARE TRADITIONALE
La raionul cu autoservire veti putea alege dintre cele mai proaspete produse din lapte si derivate din lapte (cascaval, margarina, unt etc...), care pot fi savurate la micul dejun alaturi de mezeluri traditionale si specialitati din carne care fac deliciul oricarei mese. Categoria este completata de o selectie atenta de tipuri de peste si semipreparate din peste (salate de icre, specialita]i marine), pui proaspeti, legume si produse congelate, precum si inghetata simpla sau cu topping, care completeaza cele mai gustoase meniuri.

PRODUSE DE LARG CONSUM
Raionul BAUTURI va propune o crama special amenjata unde veti putea gasi o gama variata de vinuri autohtone, dar si vinuri fine din toata lumea. Tot in acest raion veti gasi o gama larga de ape minerale, sucuri, bere si bauturi alcoolice aranjate ideal pentru a fi usor reperate. Impartit in mai multe zone, departamentul include si biscuiti, bomboane, produse vrac, cafea sau produse din import provenind din Franta, China, Italia, Mexic etc... Produse de larg consum inseamna: produse alimentare de baza, dulciuri, conserve, detergenti, bauturi, tigari, mancare animale.


Daca doriti sa va alaturati echipei Carrefour, va rugam sa depuneti un curriculum vitae la biroul Receptie clienti din cadrul magazinului dumneavoastra perferat sau pe mail la adresa resurse.umane@carrefour.com