Unelte pentru gradinarit

Ești mult mai productiv atunci când utilizezi cele mai practice unelte pentru grădinărit de la Carrefour. Găsești aici soluții utile pentru activitățile de bază din grădină, solar, livadă sau vie, la prețuri pentru fiecare buzunar. Descoperi în paginile de produs mai multe despre caracteristicile lor și beneficiile oferite, apoi le adaugi rapid în coșul de cumpărături. 

Aceste unelte de grădinărit sunt un ajutor de preț pentru orice persoană care lucrează suprafețe de teren restrânse, așa cum sunt cele din proximitatea unei locuințe. Garantează control și mobilitate, fie că lucrezi la nivelul solului, fie la nivelul arborilor din spațiul curții. Cu ajutorul acestora secționezi, cultivi, hidratezi sau transporți diferite materii cu care tu lucrezi, pentru un grădinărit mult mai eficient, ce poate oferi rezultatele la care te aștepți.   

Gamă variată de unelte pentru grădinărit în oferta Carrefour

Mereu este câte ceva de făcut prin grădină, mai ales dacă ai pe teren pomi fructiferi, răsaduri de flori, viță de vie sau rânduri de legume și zarzavaturi. Pe întreaga durată a unui an calendaristic, trebuie să ai grijă ca acestea să se dezvolte corect. Iar pentru a simplifica orice treabă de pe lista cu activități, ajutorul unor unelte potrivite este binevenit. 

Pe carrefour.ro găsești greble pentru frunze, fierăstraie pentru vreascuri, saci pentru depozitarea resturilor de materie vegetală, furtune de tras vinul, furci, lopeți, greble și săpăligi, coșuri de dimensiuni diferite, precum și o mulțime de alte soluții utile în timpul unui sezon de munci. Fă-ți lista cu produse și începe să adaugi în cos lucrurile importante pentru tine! 

Pregătești terenul pentru o nouă cultură? Gama de unelte si utilaje pentru gradina include si saci de rafie, cărucioare, foarfece de gradină, sfori și folii din material impermeabil, unelte pentru îndepărtarea buruienilor, topoare, furtune sau sisteme pentru irigare/pulverizare substanțe nutritive. Indiferent de planul tău, Carrefour este locul potrivit pentru astfel de alegeri. 

Cele mai bune unelte pentru gradină la prețuri de sezon

Ai parte de calitate la prețuri extrem de avantajoase, pentru toate produsele afișate aici. Este simplu să organizezi modul în care cauți o anumită soluție de grădinărit, în funcție de preț sau de reducerile pregătite special pentru tine. În cazul în care cauți produsele unui anumit producător, vezi brandurile disponibile în pagină și click apoi pe cel preferat de tine.

Pentru că treaba nu se termină niciodată în perimetrul unei grădini, îți punem la dispoziție și o gamă variată de utilaje cu funcții uimitoare, pentru a gestiona mult mai bine activitățile specifice unui anumit sezon. Vezi cele mai bune reduceri pentru mașini de tuns și tăiat iarba, fierăstraie electrice sau aspiratoare, suflante si tocatoare.

Lucrează cu spor și protejează-ți bine mâinile cât timp ai treabă prin curte. Vezi cele mai noi manusi de gradina pe care le-am adăugat în oferta noastră online și alege un model adaptat activităților tale. Găsești tot ce cauți la Carrefour, te bucuri de prețuri avantajoase, comanzi online și primești rapid acasă noile tale unelte de grădină!  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!