Ustensile si accesorii gratar

Ești entuziasmat de încă o vară plină de distracție? Pregătește-ți din timp arsenalul de ustensile și accesorii pentru grătar, comandând online de la Carrefour cele mai noi soluții pentru BBQ! Gătești rapid și cu mai mult spor, atunci când ai la îndemână ajutoarele tale de preț pentru realizarea unui ospăț în aer liber, realizat cu ajutorul grătarului tău. 

Cheamă-i pe toți cei dragi la o masă cu bucate rumenite numai bine pe grill, gata imediat cu ajutorul soluțiilor descoperite la Carrefour. Găsești aici produse pentru pregătit lemnele, focul și jarul, alături de ustensilele pe care orice BBQ Chef la are la îndemână, atunci când se apucă de treabă. Vezi mai jos surprizele pe care ți le-am pregătit!

Comandă online cele mai bune ustensile și accesorii de grătar

Ești în căutarea unui set nou de ustensile pentru grătar? Soluțiile potrivite garantează un control optim, atunci când întorci legumele și carnea pe suprafața încinsă. Prinzi și întorci cu un minim de efort orice produs pus pe grill sau secționezi simplu și rapid o bucată din acesta, pentru a vedea cât de bine este făcută. Cozile lungi și vârfurile ascuțite ale acestor produse sunt ceea ce cauți, pentru a lucra simplu și rapid cu preparatele rumenite. 

Alege ustensile pentru BBQ din inox, simplu de curățat și care pot rezista fără probleme la temperaturi mari. Vezi soluțiile noastre pentru depozitarea acestora, astfel încât să fie mereu la îndemână. Explorează și varianta unui set complet de ustensile pentru grătar, astfel încât să iei de la noi în aceeași zi un singur produs la un preț excelent, ce include toate lucrurile de care ai nevoie. 

Îți oferim soluții de top, ale unor branduri cu tradiție pe zona de ustensile și accesorii pentru utilizarea grătarului. Cauți și găsești mult mai repede lucrurile de care ai nevoie, cu ajutorul filtrelor din pagină. Identifici cele mai bune prețuri din ofertă și alegi în funcție de bugetul tău. Pe carrefour.ro, cumpărăturile pentru zona de grătar sunt foarte convenabile!

Ustensile și accesorii de grătar la prețuri avantajoase 

Te așteptăm cu oferte pentru întreaga categorie de produse:mănuși pentru grătar, accesorii pentru carnea de pește, cărbuni, lichid și brichete pentru aprins focul, spatule pentru pizza, furculițe și cuțite pentru BBQ de dimensiuni diferite, alături de multe alte produse, esențiale pentru utilizarea acestui spațiu din grădină. Descoperă acum ultimele oferte disponibile!

Oricând este un prilej numai bun pentru grătar, mai ales că poți comanda online de la Carrefour grătare de diferite forme și dimensiuni. Așadar, poți alege un model cu design ergonomic, pentru a pregăti la prânz o cantitate redusă de hrană, cu un minim de efort. Însă dacă ești în căutarea unor grătare de curte de dimensiuni mai mari, tot la noi găsești produsele ideale pentru mese de weekend, alături de toți cei dragi. 

 1. 24 90 Lei
  16 90 Lei
 2. 129 00 Lei
  99 90 Lei
 3. 24 90 Lei
  19 90 Lei
 4. 249 00 Lei
  189 00 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!