Ustensile si accesorii gratar

Ești entuziasmat de încăo varăplinăde distracție? Pregătește-ți din timp arsenalul de ustensile și accesorii pentru grătar, comandând online de la Carrefour cele mai noi soluții pentru BBQ! Gătești rapid și cu mai mult spor, atunci când ai la îndemânăajutoarele tale de prețpentru realizarea unui ospățîn aer liber, realizat cu ajutorul grătarului tău. 

Cheamă-i pe toți cei dragi la o masăcu bucate rumenite numai bine pe grill, gata imediat cu ajutorul soluțiilor descoperite la Carrefour. Găsești aici produse pentru pregătit lemnele, focul și jarul, alături de ustensilele pe care orice BBQ Chef la are la îndemână, atunci când se apucăde treabă. Vezi mai jos surprizele pe care ți le-am pregătit!

Comandăonline cele mai bune ustensile și accesorii de grătar

Ești în căutarea unui set nou de ustensile pentru grătar? Soluțiile potrivite garanteazăun control optim, atunci când întorci legumele și carnea pe suprafața încinsă. Prinzi și întorci cu un minim de efort orice produs pus pe grill sau secționezi simplu și rapid o bucatădin acesta, pentru a vedea cât de bine este făcută. Cozile lungi și vârfurile ascuțite ale acestor produse sunt ceea ce cauți, pentru a lucra simplu și rapid cu preparatele rumenite. 

Alege ustensile pentru BBQ din inox, simplu de curățat și care pot rezista fărăprobleme la temperaturi mari. Vezi soluțiile noastre pentru depozitarea acestora, astfel încât săfie mereu la îndemână. Exploreazăși varianta unui set complet de ustensile pentru grătar, astfel încât săiei de la noi în aceeași zi un singur produs la un prețexcelent, ce include toate lucrurile de care ai nevoie. 

Îți oferim soluții de top, ale unor branduri cu tradiție pe zona de ustensile și accesorii pentru utilizarea grătarului. Cauți și găsești mult mai repede lucrurile de care ai nevoie, cu ajutorul filtrelor din pagină. Identifici cele mai bune prețuri din ofertăși alegi în funcție de bugetul tău. Pe carrefour.ro, cumpărăturile pentru zona de grătar sunt foarte convenabile!

Ustensile și accesorii de grătar la prețuri avantajoase 

Te așteptăm cu oferte pentru întreaga categorie de produse:mănuși pentru grătar, accesorii pentru carnea de pește, cărbuni, lichid și brichete pentru aprins focul, spatule pentru pizza, furculițe și cuțite pentru BBQ de dimensiuni diferite, alături de multe alte produse, esențiale pentru utilizarea acestui spațiu din grădină. Descoperăacum ultimele oferte disponibile!

Oricând este un prilej numai bun pentru grătar, mai ales căpoți comanda online de la Carrefour grătare de diferite forme și dimensiuni. Așadar, poți alege un model cu design ergonomic, pentru a pregăti la prânz o cantitate redusăde hrană, cu un minim de efort. Însădacăești în căutarea unor grătare de curte de dimensiuni mai mari, tot la noi găsești produsele ideale pentru mese de weekend, alături de toți cei dragi. 

 1. 4490Lei
  1990Lei
 2. 12900Lei
  5000Lei
 3. 3990Lei
  999Lei
 4. 2990Lei
  1290Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!