Vinuri import

Comandă acum vinuri de import din oferta Carrefour și lasă-te surprins de experiențe senzoriale unice, asigurate de soiuri produse în podgorii cu prestigiu din diferite colțuri lumii. Testează noi și noi arome la fiecare masă festivă a cărei gazdă ești, pentru că niciodată nu poți ști când găsești un vin de import cu gust senzațional, de care te vei îndrăgosti iremediabil. 

Îți punem la dispoziție în categoria “Vinuri de Import” soiuri de marcă pe care le poți asocia cu delicatesele savuroase, oferite celor dragi. Calitatea acestora vine acum la pachet cu prețuri incredibile, așa că profită chiar acum de oferta Carrefour a acestei zile! Dacă știi deja ce cauți, utilizează filtrele disponibile în pagină și poți simplifica astfel întregul proces de comandă online.

Vinuri de import la prețuri foarte atractive

Avem aici vinuri italiene din soiuri de struguri albi și roșii, sortimente variate de vin franțuzesc, vin din Moldova apreciat pentru caracteristicile sale, dar și sortimente de vin spaniol, din struguri crescuți sub soarele blând al Mediteranei. Este simplu să comanzi de pe carrefour.ro vinuri albe de import, sau alte sortimente pe gustul tău, când oferta este atât de generoasă.

Dacă îți place să experimentezi și alte arome sau texturi decât cele pe care le oferă gama de vinuri romanesti, ești în locul potrivit. Fiecare sortiment de import oferă o sumă de trăsături distincte, datorită unor factori precum:condițiile meteo dintr-o zonă a lumii, proprietățile solului, tehnicile și echipamentele utilizate în obținerea vinului sau specificul procesului de maturare.

Comanda online vin franțuzesc de la Carrefour

Franța este unul dintre cei mai importanți producători de vin din întreaga lume. Șampaniile și celebrele sortimente de vin din regiunea Bordeaux, sunt unice pe Glob. Specific regiunilor viticole din această țară este timpul necesar coacerii soiurilor de struguri. Intervalele prelungite sunt esențiale pentru obținerea unor vinuri de import versatile, compatibile cu diferite preparate. 

Vezi cele mai bune vinuri italiene din oferta noastră

Regiunile nordice ale Italiei sunt vizitate anual de turiști dornici să experimenteze farmecul zonelor viticole. Vinurile italiene sunt apreciate în întreaga lume pentru complexitatea aromelor și a texturilor. Fiind o țară mediteraneană, Italia produce o mulțime de sortimentele de vin alb și rose, ideale pentru a fi servite la masă, alături de pește și rețete ce includ fructele de mare. 

Sortimente de vin spaniol pe care trebuie să le încerci

Descoperă sortimentele de vin rosu de import, provenite din cele mai importante regiuni viticole ale Spaniei. Patrimoniul viticol al țării este cu adevărat remarcabil. Viile de pe întreg teritoriul țării reprezintă o punte de legătură între generații, iar procesele de fabricație, soiurile de struguri, altitudinea și clima sunt esențiale pentru particularitățile acestor produse.

Adaugă în coșul de cumpărături vin din Moldova

Cauți un vin bun la preț atractiv? Descoperă sortimentele din Moldova, unul dintre cei mai importanți producători din regiune. Producătorii din cele patru zone viticole ale țării produc vinuri atât din soiuri apreciate la nivel global, precum Merlot sau Sauvignon Blanc, cât și din soiuri tradiționale, precum Rara Neagră (pentru vinuri roșii) sau Feteasca Regală (pentru vinuri albe).

  1. 28 50 Lei
    27 80 Lei
    +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!