Genti si lazi frigorifice

Descoperăgama variatăde genți și lăzi frigorifice, utile pentru menținerea la o temperaturăoptimăa produselor alimentare perisabile, atunci când nu este posibil accesul la o altăsursăde răcire convențională. Aceste soluții sunt ideale pentru zilele de vacanță, atunci când alegi săpleci cu toți cei dragi în drumeții, la camping, la pescuit sau la un simplu picnic în parc. Nu rata ofertele din aceastăcategorie și achiziționeazăde la Carrefour un produs adaptat nevoilor tale!

Cu doar câteva click-uri, astăzi comanzi online genți și lăzi frigorifice pentru timpul liber petrecut în natură, însoțite de prețuri foarte avantajoase. Studiazăîntreaga listăde produse și vezi care sunt modelele de care ai putea avea nevoie, în cele mai toride zile din an. Aceste soluții utile pentru răcirea produselor alimentare sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Genți și lăzi frigorifice la prețuri așa cum îți dorești

Cautăcele mai potrivite lăzi frigorifice și genți frigorifice pe carrefour.ro, în funcție de criteriile pe care le consideri relevante pentru tine:volumul acestora, dimensiunile, materialele din care sunt realizate, forma lor și chiar nuanțele acestora. Aceste produse asigurăautonomie și o mobilitate optimă, pentru căpoți tine la rece alimente și băuturi chiar și în zone izolate din inima naturii. 

Modul de funcționare este simplu de înțeles:aceste recipiente pentru controlul temperaturii alimentelor funcționeazăpe bazăde acumulatori frigorifici. Aceștia sunt introduși în recipientul cu care este prevazuta lada frigorifica sau geanta frigorifica, asigurând un transfer termic optim. La interior, gențile și lăzile frigorifice sunt căptușite cu un strat termoizolant, eficient atunci când aceste produse pentru răcire sunt expuse unor medii cu temperaturi ridicate.

La Carrefour găsești atât genți frigorifice de dimensiuni reduse, ideale pentru călătorii cu trenul sau pentru ieșiri în parcul din apropiere, cât și lăzi frigorifice mult mai încăpătoare, necesare atunci când ieșirea dureazămai multe zile. Vezi lista actualizatăde modele și alege produsul ce oferăun raport calitate-prețpe care nu îl poți trece cu vederea. 

Comandăgenți și lăzi frigorifice din oferta Carrefour

Lista de opțiuni îți permite libertatea de a găsi la Carrefour exact ceea ce cauți. Opteazăpentru o geantăfrigorificăelectrică, dacămergi într-un camping cu acces la prize, sau pentru o lada frigorifica portabila și acumulatori, în cazul în care locația respectivănu este conectatăla curent electric. Realizeazăun calcul estimativ, privind necesarul de alimente pentru excursie, astfel încât săpoți adăuga în coșul de cumpărături un produs cu o capacitate (L) potrivită. 

Pentru a simplifica întregul proces de căutare, poți utiliza filtrele disponibile în categoria „Genți și lăzi frigorifice”. Filtrarea îți permite săeconomisești timp prețios, pe care îl poți utiliza apoi mult mai eficient, identificând și alte produse de camping de care ai nevoie. Pentru informații suplimentare despre o ladăsau o cutie frigorifica de care ești interesat, acceseazăpaginile produselor respective.

Planifici o aventurăîn aer liber și îți dorești săte bucuri de același nivel de confort ca acasă? Găsești la noi o mulțime de produse dedicate campării în medii naturale, simplu de comandat online și extrem de utile, atunci când nevoia o cere. Vezi și recomandările noastre din categoriile Lanterne, Fierastraie si Topoare pentru camping sau Termosuri.

 1. 1190Lei
  799Lei
 2. 11900Lei
  6490Lei
 3. 24900Lei
  10900Lei
 4. 3690Lei
  1990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!