Parfumuri

Oferta noastrăde parfumuri include cosmetice pentru femei și bărbați la prețuri foarte avantajoase. Dacăvrei săfaci un cadou unei persoane dragi, sau vrei săîți înnoiești colecția personalăde parfumuri, vezi brandurile disponibile aici și comandăonline un parfum cu arome irezistibile. Livrăm rapid coletul tău la adresa pe care ai trecut-o la plasarea comenzii. 

Fiecare persoanăare note de parfum preferate, precum cele florale, orientale, de citrice sau lemnoase. Este important săștii care dintre acestea se potrivesc cel mai bine cu personalitatea și stilul tău de viață, dar și cu pH-ului pielii tale. Dacăvrei sa afli mai multe despre cum se alege corect un parfum de zi sau de seară, pentru femei sau bărbați, continuăsăcitești pânăla final. 

Gamăvariatăde parfumuri în oferta Carrefour 

Concentrația parfumului determinăintensitatea și durata sa pe piele. Produsele din categoria "Eau de parfum" au cea mai concentratăformulăși, de obicei, o aromăputernică. Produsele "Eau de toilette" au o concentrație mai micăși se potrivesc mai bine pentru o utilizare zilnică. Gama "Eau de cologne" include parfumuri cu o concentrație redusă, fiind ideale pentru zi.

Cele mai potriviteparfumuri de femei sau de bărbați se aleg în funcție de ocazie. Unele parfumuri sunt mai potrivite pentru zi, cu note proaspete și ușoare, în timp ce altele conțin note intense, potrivite pentru seri sau evenimente speciale. De asemenea, unele parfumuri sunt concepute pentru a fi utilizate vara, în timp ce altele sunt mai adecvate perioadele reci.

Testarea corectăa unui parfum este esențială. De regulă, aroma acestuia se dezvoltăîn timp pe suprafața pielii, pe măsurăce notele de vârf se evaporă, iar notele intermediare și cele de bazăse amplifică. Modul în care se manifestăaromele și intensitatea unui parfum depind si de valoarea pH-ului pielii. De aceea, același parfum poate mirosi diferit pe douăpersoane diferite.

Comandăonline parfumuri la prețuri foarte bune 

Cauți un anumitparfum de barbati? Vezi brandurile disponibile acum pe site și alege cele mai potrivite cosmetice pentru felul tău de a fi. Poți economisi timp la fiecare sesiune de cumpărături online, utilizând filtrele pentru căutare intuitivăpe care ți le punem la dispoziție. Cautăîn funcție de brand, pentru a găsi mult mai repede parfumurile în care ai cea mai mare încredere. 

Faci un cadou special unei persoane dragi și ai setatăo valoare a bugetului? La Carrefour este simplu săidentifici rapid cele mai convenabilecosmetice si solutii pentru ingrijire personala. Ajustezi manual plafonul de preț, sau ordonezi toate parfumurile din oferta actualizată, astfel încât săle poți descoperi mult mai repede pe cele însoțite de reducerile momentului. 

Parfumuri de la Adidas, Old Spice, STR8, B.U, alături de alte cosmetice cu aromele potrive pentru diferite ocazii, sunt la doar câteva click-uri distanță. Alege săcomanzi online parfumuri de la Carrefour, pentru căofertele se țin lanț. Vezi cele mai convenabile prețuri din fiecare categorie afișatăpe site, plasezi comanda și primești rapid acasăparfumurile tale preferate. 

  1. 4250Lei
    3609Lei
  2. 4650Lei
    3950Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!