Asternuturi si lenjerii de pat

Comandă online așternuturi și lenjerii de pat de calitate din oferta Carrefour, pentru a te bucura de un somn odihnitor. În funcție de ceea ce îți dorești, găsești în oferta noastră cele mai bune textile pentru dormitor: seturi de lenjerii dotate cu cearceaf pentru pat și pilotă, alături de fețe de pernă și huse speciale pentru paturi single, twin, queen size sau king size.

Cele mai bune așternuturi sunt delicate cu pielea sensibilă, asigură confort termic pe timp de iarnă sau vară, vin în dimensiuni potrivite pentru perne sau pat și au nuanțe frumoase, în ton cu stilul de amenajare din dormitor. Caută cu multă răbdare prin paginile acestei categorii și comandă online pentru acasă produsele necesare:

Gamă variată de lenjerii și așternuturi de pat la Carrefour

Pentru a alege un material potrivit pentru tine, ia în considerare preferințele tale pentru o anumită textură, sensibilitatea pielii la unele țesături sau nevoia de confort termic, indiferent de sezon. De asemenea, este important să ții cont și de avantajele fiecărui material pentru lenjerii de pat, în funcție prețul său, rezistența la spălări multiple și aspectul estetic.

Bumbacul este un material hipoalergenic, potrivit dacă ai pielea sensibilă. De asemenea, poate fi spălat și uscat în mașină. Satinul, pe de altă parte, este un material cu un aspect strălucitor și o textură netedă. Fiind mult mai delicat, necesită o îngrijire specială. Pe timp de vară, lenjeriile de pat din satin sunt răcoroase, aspect important pentru confortul resimțit, 

Dacă vrei sa achiziționezi o lenjerie de pat din microfibră, reține că este durabilă, ușor de întreținut și rezistentă la scurgeri de lichide și pete. Avem pentru tine o gamă variată de produse, indiferent de patul în care dormi sau de alte nevoi pe care le identifici:cearceafuri și huse de pat, în dimensiuni pentru paturi single, twin sau king zise, în una, două sau trei piese. 

Comandă așternuturi și lenjerii de pat la preț atractiv 

Există dimensiuni-standard pentru diferitele tipuri de pat disponibile. Cunoașterea acestor valori te va ajuta să alegi lenjeriile de pat potrivite, fără a te încurca în măsurători complexe și fără ca materialele să alunece, sau să se strângă în timpul somnului, cauzând astfel disconfort. Pentru o armonie cromatică, alege pleduri si pilote în nuanțe potrivite pentru cele ale așternuturilor. 

Alege să comanzi online așternuturile și lenjeriile de pat, pentru că ai parte de o mulțime de avantaje. Oferta diversificată îți permite să găsești produsele de care ai nevoie simplu și rapid, fiind toate afișate într-un singur loc. Prețurile foarte bune te ajută să faci economii semnificative, în timp ce informațiile din paginile de produs garantează alegeri adaptate la nevoile tale. 

Plus că poți comanda online tot ce vrei pentru universul casei tale, de la perne la cuverturi, în cadrul aceleiași sesiuni de cumpărături pe carrefour.ro. Am pregătit prețuri pentru orice tip de buget, iar o simplă ordonare a produselor în funcție de reducerile disponibile îți permite să te bucuri de un raport calitate-preț ridicat, indiferent de soluțiile puse în coș. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!