Odorizanti camera

Un odorizant de camerăpoate aduce un strop de farmec și personalitate în orice încăpere, putând reînvia amintiri sau crea senzație de calm și confort. Mirosul proaspăt și parfumat adaugăo notăpersonalăcasei tale și eliminăorice stres. 

Dacăte gândești săalegi odorizante de cameră, aruncăo privire asupra gamei de produse de pe carrefour.ro, iar noi ne ocupăm de livrarea rapidăîn 24-72 de ore la tine acasă. Nu îți face griji în ceea ce privește plata comenzii pentru căpoți opta din mai multe variante de plată, inclusiv în rate. În plus, cardul BT direct de la Carrefour îți aduce numai beneficii! Ai 5% din bani înapoi pe card la plata integralăși 2% la orice altăplată. 

Pe carrefour.ro găsești o gamăvariatăde produse pentru casa si gradina, inclusiv odorizante de cameră. Poți opta pentru lumânări, bețișoare sau săculeți parfumați, dispozitive pentru aromaterapie, odorizante de tip puf sau spray, dar și difuzoare cu ultrasunete, special concepute pentru dispersarea uleiurilor esențiale.

Pentru a te bucura mereu de o casăprimitoare, cu un aer relaxant și calmant, îți recomandăm gama de produse pentru curatenie disponibilăpe carrefour.ro. Dacăte-ai răzgândit în ceea ce privește un produs, îți reamintim căai la dispoziție 30 de zile pentru retur gratuit!

Dacăte-ai hotărât asupra unui produs, tot ce trebuie săfaci este săplasezi o comandă, iar noi ne ocupăm de livrarea rapidăîn 24-72 de ore la adresa ta. Poți opta din mai multe variante de plată, inclusiv în rate. Nu uita de beneficiile Cardului BT direct de la Carrefour:ai 5% din bani înapoi pe card la plata integralăși 2% la orice altăplată. În plus, ai 30 de zile pentru retur gratuit, dacăte-ai răzgândit!

169-190 din 190 produse

169-190 din 190 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!