Hrana umeda caini

Hrana umedă este deliciul oricărui reprezentat al speciei canine. Acest tip de mâncare pentru câini de toate rasele îi permite animăluțului tău de companie să experimenteze texturi și arome variate. De asemenea, formulele bogate în substanțe nutritive esențiale o fac deosebit de importantă pentru sănătatea sa, fie că este pui, adult sau senior. 

Alege hrană umedă pentru câinele tău din gama noastră de produse. Îți punem la dispoziție sortimente bogate în arome cu iz de pui, somon, vită și alte bunătăți pe care patrupedul tău le îndrăgește atât de mult. Găsești rapid producătorii de hrană umedă în care ai încredere, pentru că am construit o listă cu branduri de top:Pedigree, Skipper, Friskies, Purina și mulți alții.

Sortimente variate de hrană umedă pentru câini

De la noi este simplu să comanzi online seturi întregi de plicuri sau conserve cu hrană umedă pentru caini pui și adulți, la prețuri așa cum știi că vei găsi la noi. Gama variată de produse și simplitatea cu care le adaugi în coșul tău de cumpărături te vor convinge rapid de faptul că varianta unei comenzi pe net este intuitivă și îți permite să economisești bani, efort și timp. 

Dacă ești la primul tău cățeluș și nu știi ce hrană să cumperi pentru vârsta și starea sa de sănătate, îți recomandăm să ceri mai întâi sfatul medicului veterinar. Pe baza unei analize amănunțite la cabinet, specialistul te poate îndruma apoi către o anumită categorie de produse:hrană umedă, hrana uscata pentru caini, sau ambele tipuri de mâncare pentru animale. 

Ai deja un câine și vrei să refaci stocul de hrană, pe baza recomandărilor primite deja de la veterinar? Avem aici produse pentru animăluțe de toate vârstele, inclusiv pentru pui de câteva luni, pentru căței adulți, dar și pentru patrupezi seniori. Indiferent de vârstă, hrana umeda poate fi combinată cu cea uscată, sau cu snacksuri si recompense, în funcție de nevoile câinelui.  

Hrană umedă pentru câini la prețuri foarte bune 

Hrana umedă pentru câini are o serie de beneficii importante pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. În primul rând, ajută la hidratare, mai ales în cazul în care câinele tău nu bea suficient de multă apă. Dacă prietenul tău are câțiva dinți lipsă, sau este prea bătrân ca să mai ronțăie hrană uscată, cea umedă poate fi soluția ideală, pentru că ușurează masticația.

În plus, include în formulă procente importante de proteine provenite din carne, ceea ce contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare, dar și la susținerea funcțiilor vitale ale organismului. Datorită conținutului scăzut de calorii și grăsimi, poate fi o soluție eficientă în menținerea unei greutăți sănătoase a câinelui, prevenind obezitatea și bolile asociate acesteia.

Este important să alegi o hrană umedă cu ingrediente de calitate, fără aditivi artificiali, conservanți sau coloranți. Proteinele de origine animală, legumele și fructele din compoziția acesteia trebuie să fie principalele ingrediente. Achiziționarea unor produse pentru nevoile animalului tău este esențială, de aceea, este important să consulți sfatul avizat al veterinarului.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!