Figurine si decoratiuni Craciun

Împodobirea casei cu figurine și decorațiuni este una dintre cele mai frumoase activități din preajma Crăciunului. Dacă îți dorești să aduci în decorul casei modele noi pentru această iarnă, Carrefour ți-a pregătit o gamă variata de produse, în ton cu spiritul Sărbătorilor. 

Vezi ce modele se potrivesc cel mai bine în brad, la ferestre, pe verandă sau la ușa de la intrare, apoi adăugă-le în coș. Raportează-te la modul în care îți dorești să arate spațiile din casă, odată cu venirea zilelor magice de Crăciun, astfel încât să simplifici procesul de selecție. Montează decorațiunile în zone vizibile, pentru ca toți cei dragi să se poată bucura de acestea. 

Limitează-te la un număr de aproximativ 2-3 nuanțe de bază, astfel încât rezultatul final să exprime liniaritate. De asemenea, este important să eviți supraîncărcarea bradului, sau a altor spații pe care dorești să le împodobești. Ține cont de acest aspect esențial nu doar pentru alegerea figurinelor, ci și atunci când alegi globuri de Craciun, beteala si ghirlande

Găsești în această categorie ornamente florale, figurine cu îngerași și pitici simpatici, figurine cu Moș Crăciun și oameni de zăpadă, coronițe pentru brad sau ușa de la intrare, precum și o mulțime de alte decorațiuni interesante, ce pot oferi un aer magic încăperilor de acasă. Consultă cu atenție întreaga listă de produse din această categorie și alege apoi tot ceea ce vrei. 

Comandă online figurine și decorațiuni de Crăciun în culorile tale preferate. Sortează-le în funcție de preț, brand, culoare sau ordinea integrării lor în oferta Carrefour, pentru a putea achiziționa produse adaptate nevoilor tale. Indiferent de ceea ce cauți, la noi găsești de fiecare dată cele mai potrivite soluții.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!