Beteala si ghirlande Craciun

Bradul de Craciun are un farmec aparte, atunci când decorațiunile alese pentru a-l împodobi au forme și culori variate. De aceea, la Carrefour găsești în aceastăperioadăcele mai frumoase ghirlande și diferite tipuri de beteală, ce oferăacel aer de Sărbătoare spațiului în care este amplasat. 

Te-ai gândit la un stil anume de împodobire a bradului? Găsești aici betealăși ghirlande cu ajutorul cărora ideile tale prind repede contur. Le poți utiliza, alături de alte decoratiuni de Craciun, nu doar pentru ornarea bradului, ci și pentru a decora diferite zone din locuință. Astfel, te ajutăm săobții un decor de vis, de care săte bucuri alături de cei dragi. 

Asigură-te căbeteala și ghirlandele sunt dispuse uniform, astfel încât săproducăacelași efect vizual, indiferent de unghiul din care sunt observate. Opteazăpentru nuanțele clasice de roșu, auriu și argintiu, în contrast cu verdele crengilor de brad. Astfel, forma și cromatica acestora for fi mult mai simplu de observat. 

Îți recomandăm săutilizezi aceleași nuanțe pentru împodobirea celorlalte spații ale casei, astfel încât rezultatul final săinspire un caracter unitar al stilului de amenajare. Poți adăuga în coșul tău de cumpărături și role de margele pentru împodobire, aurii sau argintii, dacăîți dorești un decor de Crăciun cu un aer minimalist. Comandăacum de la Carrefour cele mai frumoase ghirlande pentru brad, alături de beteală, globuri, instalatii luminoase și alte decorațiuni de Craciun, la preturi foarte avantajoase. Te așteptăm cu o gamăvariatăde produse pentru acest tip de amenajare, pe care le poți achiziționa online simplu și rapid.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!