Baterii, acumulatori si incarcatoare

Comandă online din oferta Carrefour cele mai bune soluții pentru încărcarea dispozitivelor de care ai nevoie, într-un mod autonom față de sursele cu împământare. Astfel, acestea pot fi utilizate în diferite spații ale casei, ori în afara perimetrului rezidențial, atunci când te afli într-o ieșire de weekend în natură, alături de cei dragi. 

Găsești aici modele variate de baterii, acumulatori și încărcătoare cu prețuri foarte avantajoase! Vezi produsele disponibile și află mai multe despre specificațiile tehnice ale acestora, pentru a te asigura că achiziționezi soluții compatibile cu tehnologiile pe care dorești să le încarci. Vezi cele mai noi oferte și realizează achiziții inspirate pentru universul casei tale! 

Gamă variată de baterii, acumulatori și încărcătoare

Găsești aici baterii alcaline, baterii reîncărcabile, încărcătoare pentru acestea și acumulatori la cele mai bune prețuri, pentru a avea mereu la îndemână o sursă sigură de energie. Cu ajutorul lor, echipamentele pe care le utilizezi luminează foarte bine, afișează informații de care ai nevoie și contribuie la momentele de relaxare de care te bucuri în curte sau în camping. 

Găsești la noi acumulatori AA, acumulatori AAA, seturi de baterii alcaline și diferite alte modele, cu formate care sunt compatibile cu o gamă extinsă de produse electronice sau corpuri pentru iluminat interior și iluminat exterior. Alegi produse ale celor mai importanți producători - Duracell, Energizer sau Maxell -  și te asiguri astfel de calitatea soluțiilor achiziționate la Carrefour!

Ordonează produsele în funcție de preț sau relevanța lor, pentru a descoperi mult mai repede soluțiile de care ești interesat. Ai parte de o gamă cu baterii, acumulatori și încărcătoare pe care o actualizam periodic, incluzând în ofertă produse de top cu prețuri atractive. 

Încarcă tot ce ai nevoie la un cost foarte avantajos

Utilizează o baterie 9V alcalină, cu o durată de viață îndelungată. Vezi dimensiunile și formatele disponibile acum pe site și alege ceea ce cauți pentru lanterne, radiouri portabile de camping, jucăriile celor mici și alte categorii de consumatori mobili. Bateriile alcaline se pot achiziționa online în seturi de 4, 8 sau 10 bucăți, în funcție de producătorul acestora. 

Cele mai bune baterii reîncărcabile AA și baterii recîncărcabile AAA reprezintă o alegere la fel de inspirată pentru bugetul tău de cumpărături și pot fi achiziționate alături de un încărcător compatibil. Ia aceste baterii cu tine, de fiecare dată când mergi în camping, la pescuit sau în orice altă drumeție spre inima naturii și te bucuri de acces la curent electric, atunci când nevoia o cere! În funcție de modelul pentru care ai optat, durata de încărcare a unui astfel de model poate varia.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!