Ghiozdane scoala

Toamna anunțăreînceperea școlii, dar și emoțiile copiilor și a părinților. Cei mici se îmbracăfrumos și pornesc la drum spre sala de clasă, având ghiozdanul pregătit pentru un nou an școlar. 

 

Alege ghiozdanul preferat pentru cel mic direct de la Carrefour!

Carrefour.ro este locul perfect în care săcauți ghiozdane și genți pentru un nou semestru plin de succes. Poți alege dintre variante colorate, potrivite pentru fetițe, dar și cu super-eroi, pentru băieței. Mai mult decât atât, poți plasa comanda online, iar ulterior ai posibilitatea săo ridici de la punctele noastre Click &Collect.

 

Desigur, un elev silitor are nevoie ca ghiozdanul săfie pregătit de școală. Astfel, pe site-ul nostru poți găsi penare cu un singur compartiment sau cu mai multe, uni sau colorate. În plus, cel mic va fi încântat când va vedea ce caiete ai ales de la noi, fie căeste vorba de cele dictando, pentru matematicăsau alte discipline, precum muzică, desen sau geografie.

 

Alege rucsacuri, ghiozdane sau genți pentru noul an școlar de pe carrefour.ro, iar noi îți vom livra comanda rapid, în 24-72 de ore la adresa pe care ai indicat-o. În plus, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, dacăte-ai răzgândit asupra produselor comandate.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!